Vacante

#drumetii europa #drumetii #rute drumetii

Rute de vis pentru drumetii in Europa

Cei care iubesc plimbarile pe jos pot alege in vacanta de vara una dintre cele mai frumoase rute pentru drumetii din Europa.

Iata in continuare cateva sugestii:
 

Alsace Wine Trail, Franta


Alsace Wine Trail este o ruta pe parcursul careia turistii intalnesc sate pitoresti, campii inflorite, castele medievale si, nu in ultimul rand, locuri unde se bea vin bun. Drumul vinului contine atractii turistice cu o valoare istorica si culturala incontestabila. Din nord in sud sunt 170 km. In general, ruta este usor de parcurs si are o durata de cel putin 4-5 zile.

 

Lake district, Austria


Regiunea lacurilor este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Austria. Peisajele spectaculoase, atmosfera relaxanta, lacurile albastre, satele alpine, muntii si cultura austriaca sunt cateva dintre atractii. Cei carora le-a placut filmul "Sunetul muzicii" au ocazia de a merge pe urmele familiei Von Trapp. Hallstatt este considerat punctul de pornire pentru o drumetie in regiunea laculuilor. Traseul este in general usor de parcurs, iar turistii au nevoie intre 3 zile si o saptamana.
 

Kastelli Kissamos, Creta


In nord-vestul Cretei, din Kastelli Kissamos, se poate porni pe diverse rute pentru a vizita siturile arheologice de pe insula, zonele de coasta ale insulei sau plantatiile de maslini. Drumul are un nivel mic de dificultate si este nevoie de la 5 zile in sus pentru a vedea aceste locuri.
 

Toscana, Italia


In Toscana, amatorii de drumetii pot face opriri in Monteriggioni, Colle di Val d'Elsa, Strove sau San Gimignano. Dealurile inverzite si peisajele Toscanei sunt celebre in toata lumea. O drumetie are durata aproximativa de o zi. Rutele au un nivel mic de dificultate.

Parcul National Durmitor, Muntenegru


Parcul National Durmitor constituie una dintre cele mai inspirate alegeri pentru drumetii in natura, in Muntenegru. Rutele pornesc din Zabljak si au diverse nivele de dificultate. Cei care vin aici au nevoie de cel putin 5 zile pentru a explora locurile.

Sursa foto: walkopedia.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea