Vacante

#pegas reducere #pegas #biciclete pegas

Romanul istet isi cumpara iarna bicicleta si vara, sanie

Bicicleta este, de departe, cel mai accesibil mijloc de transport. Pentru ea nu ai nevoie de permis de conducere, e ecologica, nu consuma combustibil si e usor de depozitat. Mai mult, te poti strecura cu ea lejer prin traficul aglomerat. Cu alte cuvinte, de o bicicleta avem cu totii nevoie. Vestea buna e ca nu trebuie sa astepti vara ca sa iti cumperi una. Acum este momentul cel mai potrivit.

E iarna si te-ai putea gandi ca mai ai timp pana cel putin la primavara ca sa iti cumperi bicicleta mult-visata. Dar de ce sa astepti pana ce se face din nou cald afara, cand poti sa iti iei de pe acum o bicicleta cu pret redus de la Pegas. Discounturile la bicicletele Pegas merg in aceasta perioada pana la 59%.

Daca vrei sa atragi atentia tuturor, cu siguranta trebuie sa iti alegi o bicicleta Pegas Strada. Saua lunga aminteste de bicicleta pe care urcai in copilarie alaturi de cel mai bun prieten. La fel si coarnele ghidonului, care ii dau un aspect retro. Ce trebuie sa stii insa este ca Pegas Strada a evoluat, componentele sale fiind din ce in ce mai performante.

Bicicleta este disponibila si in varianta feminina, potrivindu-se cu aproape oricare dintre tinutele tale. Mai mult, ea vine intr-o gama variata de culori, astfel ca iti va fi mai usor sa o adaptezi stilului tau propriu.

Ai visat la un Fatbike comod, care sa faca fata atat provocarilor urbane, cat si aventurilor offroad? Ei bine, ai acum sansa sa iti achizitionezi un Cutezator Evolution, bicicleta Pegas cu un cadru usor, din aluminiu, gandita special pentru persoanele ceva mai corpolente, dar care vor sa se deplaseze cu usurinta oriune.

Pegas nu i-a uitat nici pe cei mici, astfel ca daca vrei sa faci un cadou frumos de Craciun, poti opta pentru o bicicleta. Mezin sau Strada Mini sunt doar doua dintre modelele perfect adaptate necesitatilor celor mai mici dintre biciclisti.

Pentru iubitorii modelelor clasice exista si Pegas Clasic, care confera o alura sportiva, dar eleganta in acelasi timp. Este un model unisex, extrem de versatil.

Pegas iti ofera si bicicleta Drumet, primul MTB al brandului si care pastreaza linia clasica Pegas, insa adusa la standardele actuale. Are roti de 27,5", cadru din otel CrMo, suspensie fata, 3x8 viteze, frane pe disc, fiind disponibila in doua culori.

Dar cum orice tinuta are nevoie si de accesorii care sa o desavarsasca, si unei biciclete ii sunt necesare elemente suplimentare pentru a fi perfecta. Stopuri pentru elegante spate, sonerii interesante sau cosuri cu un design aparte sunt doar cateva dintre accesoriile pe care le poti adauga bicicletei favorite.

Evident ca nu trebuie sa uiti nici de manusile speciale sau de sistemul antifurt. Toate aceste accesorii le poti cumpara acum de pe site-ul bicicletepegas.ro cu discounturi substantiale.

Asadar, profita de reduceri pentru ca, vorba aceea, romanul istet isi ia bicicleta de cu iarna, ca sa se bucure de ea vara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea