Vacante

#vacanta #turisti #weekend

Romanii prefera vacantele de weekend

Daca ar avea mai mult timp liber, romanii si-ar dori sa mearga in vacante de weekend, se arata intr-un sondaj de opinie realizat pe ivox.ro.

Conform unui sondaj de opinie, romanii merg in vacante de weekend o data la cateva luni sau, in unele cazuri, chiar lunar. Este vorba despre un procent de 82.59% dintre repondenti . Intrebati fiind ce ar face daca ar dispune de mai mult timp liber, 16.20% dintre repondenti ar dori sa mearga in minivacante la sfarsit de saptamana.
 

timp liber
 

La studiu au participat 6907 persoane, cu varste intre 18 si 46 de ani. Pentru cea mai mare parte dintre persoane (58.35%), bugetul lunar alocat pentru petrecerea timpului liber este intre 100 – 500 lei. Un procent de 9.43% aloca intre 500 si 1000 lei, iar 2.36% aloca peste 1000 lei pe luna.

Activitatile de timp liberd descrise de sondaj sunt:muzica, concerte, carti, lucruri facute prin casa, sport, iesiri cu prietenii in oras, cinema, cumparaturi, tv, vacante de weekend, navigare internet, urmarirea unor evenimente sportive, teatru, citire bloguri, expozitii de arta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea