Vacante

# platforma vacanta #roju.ro # vacanta romania #vacanta

ROJU.ro - cea mai mare platforma de vacante din Romania!

Esti in cautarea unei vacante si ai nevoie de ajutorul profesionistilor? Pe Roju.ro, cea mai mare platforma de vacante din Romania, poti alege din peste 98.000 de variante de sejururi in tara sau in afara, city break-uri si bilete de avion. Opteaza pentru agentia de turism ROJU.ro pentru alegerea unei vacante. Platforma functioneaza ca un mall de vacante unde vei gasi listate, in timp real, toate ofertele de vacanta existente pe piata. Tot pe Roju.ro poti gasi oferte pentru servicii corporate!

Te-ai saturat sa ceri oferte de servicii de turism, vacante charter, bilete de avion, city break-uri si cazari la numeroase agentii de turism in incercarea de a gasi oferta cea mai convenabila? Stim ca gasirea unei vacante poate fi extenuanta. De la alegerea destinatiei si pana la gasirea ofertei potrivite si a transportului, totul trebuie planificat din timp si cu multa minutiozitate. Acum insa, totul este mult mai uor. Trebuie doar sa intri pe Roju.ro, cea mai mare platforma de vacante din Romania, si vei gasi cu usurinta toate ofertele furnizorilor de servicii de turism, listate in timp real, astfel incat sa poti alege rapid cea mai avantajoasa vacanta. Si tot de aici poti cumpara si biletele de avion de care ai nevoie. Astfel nu va trebui sa pierzi mult timp in incercarea de a gasi vacanta perfecta pentru tine.

Pe Roju.ro ai posibilitatea de a alege singur un sejur din cele peste 98.000 de vacante si poti beneficia de discount de pana la 38%. Trebuie doar sa ai un telefon, o tableta sau un computer si conexiune la internet. Intra pe www.roju.ro si iti poti alege singur vacanta ideala. Totul se face online, fara efort.

“Activam de peste 15 ani in domeniul turismului si ne perfectionam serviciile pe zi ce trece, in functie de preferintele romanilor pentru destinatii de vacanta. Platforma ROJU.ro ofera in timp real oferte de vacante cu zboruri charter cu decolare de pe aeroporturile din Romania. Le oferim clientilor nostri si posibilitatea de a achizitiona vacante exotice cu zboruri charter si decolare din alte tari, fiind ideale in special pentru cei plecati in strainatate sau pentru cei care doresc sa viziteze mai multe locuri. Tot pe site-ul nostru vei gasi oferte Last Minute, Early Booking, dar si oferte speciale de Black Friday, astfel incat si persoanele cu un buget mai mic sa-si permita vacanta mult visata. Tot pe roju.ro poti achizitiona bilete de avion cu asigurare inclusa, in special pentru cursele cu escala.”, declara Traian Aurelian IACOB, Managerul General al ROJU.ro Traian Aurelian IACOB.

“Pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru rezervarea unei vacante cu discount sunt foarte simpli. In primul rand trebuie sa-ti creezi un cont online fie folosind adresa de mail fie te poti loga direct cu contul de Facebook. Dupa crearea contului, selecteaza orasul de decolare (daca doresti transport cu avionul) si alege destinatia si apoi data de plecare din calendarul afisat. In cateva momente se vor afisa toate variantele disponibile de vacanta. Adauga ofertele preferate la favorite, selectand ‘❤️ adauga la favorite’. Ai posibilitatea de a selecta si destinatii si date diferite in lista de favorite, astfel incat apoi sa te poti decide asupra destinatiei ideale.

In plus, poti da share pe e-mail listei din favorite sau o poti salva intr-un PDF pentru a te consulta apoi cu prietenii sau partenerul de cuplu in alegerea destinatiei perfecte pentru voi. Este important de mentionat faptul ca pe site-ul nostru preturile afisate sunt preturile finale si includ toate taxele necesare. In plus, daca ai nevoie de ajutor si de detalii suplimentare, ne poti contacta prin chat-ul disponibil pe platforma. Unul dintre angajatii nostri iti va raspunde in timp real. Pasul final presupune rezervarea vacantei dorite. Pentru aceasta se plateste online in avans minim 15% din valoarea sejurului, fie prin transfer bancar fie prin plata direct la ghiseul bancilor partenere.”, explica Traian Aurelian IACOB, Managerul General al ROJU.ro Traian Aurelian IACOB.

In plus, Roju.ro ofera si servicii de organizare de evenimente tip corporate precum teambuilding-uri sau conferinte. De asemenea, cu ajutorul Roju.ro poti organiza banchete sau excursii scolare la preturi avantajoase. Iar pentru amatorii de vacante de tip City Break, Roju.ro ofera o larga varietate de selectie pentru destinatii din Europa si nu numai. Iar daca ai tichete de vacanta, pe Roju.ro poti alege un sejur intern, fie pe litoral fie la munte. Plata se poate face atat cu tichete fizice cat si cu card de vacanta, cu plata online. In plus, in conditiile actuale de pandemie Roju.ro iti pune la dispozitie o asigurare storno si medicala cu protectie Covid-19. In concluzie, intrand pe Roju.ro faci cea mai buna alegere. Indiferent ce tip de vacanta cauti aici vei gasi toate ofertele disponibile intr-un singur loc, cu o simpla cautare pe site.

ROJU Travel este agentie de turism tour operatoare care functioneaza pe piata de mai bine de 15 ani si integreaza in website-ul propriu toti operatorii de turism din Romania si peste 178.000 operatori de cazare din toata lumea. Totul pentru a oferi statusul disponibil in timp real, pentru orice vacanta rezervata pe www.roju.ro.

Alege filtrul de disponibilitate si ti se vor afisa instant doar vacantele cu disponibilitate pe loc!

Suntem foarte prompti pe WhatsApp, Chat, Facebook, sau la 0752.200.003.

Rethink, Relax, Rejoy with ROJU.ro !

Date de contact

Iacob Traian Aurelian

rezervare@roju.ro

0752.200.003

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea