Vacante

#early booking 2015 #oferte all inclusive #sejur mamaia #oferte mamaia #oferte Early Booking #early booking

Rezerva un sejur de vis All Inclusive in Mamaia! Profita de ofertele Early Booking 2015!

In miez de iarna, visezi la caldura si zilele insorite ale verii? Transforma reveria in realitate: rezerva din timp un sejur de vis, All Inclusive, intr-unul dintre cele mai bune hoteluri din Mamaia, "perla litoralului romanesc"!

In miez de iarna, visezi la caldura si zilele insorite ale verii? Transforma reveria in realitate: rezerva din timp un sejur de vis, All Inclusive, intr-unul dintre cele mai bune hoteluri din Mamaia, "perla litoralului romanesc"!

OcaziiTuristice.ro iti pune deja la dispozitie primele oferte de vacanta pentru vara 2015 prin programul Early Booking 2015, valabil pentru rezervarile facute pana la data de 31 decembrie. Acum ai ocazia sa iti planifici un sejur All Inclusive, de 5-7 nopti, la preturi excelente, beneficiind de reduceri consistente!

Hotelul Majestic, de 3 stele, amplasat in zona de elita a statiunii Mamaia, iti propune un sejur All Inclusive de 7 nopti, pentru 2 persoane, cu cazare in camera dubla cu TV, telefon, minibar, aer conditionat si baie cu dus, incepand cu data de 1 iulie 2015, la pretul de doar 2679 lei, redus de la 3827 lei!

Si pentru ca vacanta inseamna rasfat si relaxare, profita de facilitatile hotelului pe toata durata sejurului: sala de fitness, aerobic, jacuzzi, sauna, spa si salon de beauty!

O alta oferta atractiva vine din partea hotelului Amiral (4 stele), situat la doar 20 m de plaja. Aici, un sejur All Inclusive de 7 nopti, cu plecare la data de 1 iulie 2015 si cazare pentru 2 persoane in camera dubla cu TV, aer conditionat, Internet gratuit, minibar, sala de baie cu cosmetice si halate, costa in prezent doar 2116 lei, redus de la 2821 lei.

O vacanta in acest hotel vine si cu beneficiul accesului la piscina in aer liber de dimensiuni generoase, dar si la sauna, sala de fitness, spa si centru de wellness, teren de joaca pentru copii, masaj s.a.

Pleci cu copiii in vacanta? Hotelul Mercur Minerva (3 stele) iti propune un sejur All Inclusive de 5 nopti, in Family Room, incepand cu data de 1 iulie 2015, la pretul de 3217 lei, redus de la 4151 lei. Confortul tau si al familiei este asigurat de dotarile camerei, de la TV la telefon, Internet wireless gratuit, aer conditionat si mobiler nou, cat si de facilitatile unitatii de cazare, ce includ piscina pentru adulti si pentru copii, terenuri de tenis, fotbal, volei si baschet, locuri de joaca pentru micuti, cinema si disco pentru copii, sala de fitness, sali de tenis de masa si darts etc.

Profita de ofertele Early Booking 2015, propuse de OcaziiTuristice.ro si disponibile in statiunea Mamaia, cat si in alte statiuni de top din Romania si din strainatate!

Advertorial

Sursa foto: yeahmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea