Vacante

#revelion #destinatii revelion #Revelion Amsterdam #Revelion Praga #Revelion Budapesta

Revelionul in jurul lumii: iata cu ce surprize te asteapta strainii de Anul Nou

Vrei sa ai parte de un Revelion spectaculos si de neuitat anul acesta? Atunci fa o mica escapada in strainatate si distreaza-te si altfel cu ocazia Noului An. Poti petrece Anul Nou alaturi de straini intr-o maniera diferita de ceea ce ai cunoscut pana acum, chiar si fara sa scoti prea multi bani din buzunar. Iata cum se desfasoara Revelionul in cele mai importante capitale ale lumii.

1. Amesterdam

Studiile au aratat ca olandezii sunt cei mai fericiti oameni din lume, asadar sarbatorile alaturi de ei vor fi cu siguranta uimitoare. De Anul Nou, in Amsterdam se gasesc modalitati de distractie pentru orice preferinte si pentru orice buzunar. Au loc numeroase petreceri stradale, in special in centrele istorice ale Rembrandtplein, Nieuwmarkt, Leidseplein si Piata Dam.

In toate aceste zone au loc spectacole de artificii si sunt amplasate si corturi cu bere si spectacole cu muzica live pentru petrecareti. De asemenea, daca iti petreci Revelionul la Amsterdam nu omite celebrele gogosi rotunde, acoperite cu glazura, care sunt nelipsite la trecerea in noul an la olandezi.


2. Praga

Praga se transforma intr-un taram al zapezii cu ocazia Anului Nou. Aici isi fac aparitia spectaculoasele castelele acoperite cu zapada, poduri si piete ale orasului stravechi. Anul Nou este una dintre cele mai asteptate sarbatori in Praga. Acest oras gazduieste unul dintre cele mai impresionante focuri de artificii din Europa, peste Podul Charles, orasul vechi si Piata Wenceslas.

In prima zi a nolui an, locuitorii din Praga mananca la masa de pranz linte, deoarece se spune ca le aduce spor la bani.

3. Budapesta

In Budapesta, de Anul Nou nu trebuie sa ratezi minunatul spectacol ce are loc peste Dunare. Aici, sarbatoarea de Revelion tine trei zile, incepand cu 30 decembrie. De asemenea, in Budapesta este deja o traditie ca in fiecare an sa se tina concerte la Palatul de Arte si Opera, dar si alte zone din imprejurimi, timp de trei zile.



Sursa foto: missionhouse.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea