Vacante

# revelion malta #destinatii de vacanta #vacanta revelion #malta vaporase #malta

Revelionul e cel mai bun motiv sa va provocati jumatatea la o calatorie romantica, in Malta

Oricat de mult ne-am dori ca viata de cuplu sa fie mereu roz, experientele au dovedit ca "basmul" isi mai pierde din romantism o data cu trecerea timpului. La fel de adevarat este insa, ca exista destule metode pentru a reface apropierea intr-o relatie, iar cea mai simpla si mai placuta dintre ele este: calatoria. Iar daca destinatia aleasa este una romantica, precum Insula Malta, va veti intoarce acasa cu multa pofta de viata, sustine Mark Neville Farrugia, directorul agentiei Malta Travel.

Cele mai multe cupluri si-ar dori sa fie mereu in vacanta, pentru ca asa nu s-ar certa niciodata. Obositi de alergatura, munca, stres si sentimentul ala apasator ca n-o mai scoti la capat, care te face sa-ti versi nervii acasa, cu totii avem nevoie de o "fuga" intr-un loc care poate aprinde ori reaprinde "focul" chiar si acolo unde s-ar crede ca nu mai e nici o scanteie.

Un astfel de loc este si Insula de Miere, asa cum este supranumita frumoasa Malta, pentru ca aici poti gasi soare, mare, locuri de plimbare pe uscat sau pe apa, restaurante romantice si orase pline de tihna, in care turistii se pot bucura din plin de relaxare.

"De-a lungul celor 19 ani de cand ducem turisti in Malta, am avut mii de cupluri proaspat casatorite, dar si oameni aflati la zeci de ani distanta de ziua casatoriei. Toti s-au intors acasa din vacanta, ca dupa o saptamana de miere, mult mai zambitori, mai linistiti, mai relaxati. Au mers in excursii cu plimbare, plaja si cine pe malul marii, au fost in croaziera in jurul Maltei si s-au bucurat de frumusetea traditiilor din Insula Gozo, iar din acest an vor avea parte de noi si noi experiente frumoase", a spus Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel si www.malta.ro.

Ce poti face in Insula de Miere

- Trebuie sa ajungeti, in timpul vizitei in Malta, sa faceti o plimbare si sa va bucurati de un pranz, sau o cina, in satul pescaresc Marsaxlokk! "In vacanta petrecuta in Malta, le oferim turistilor clipe de relaxare si o perspectiva generala asupra insulei. In aceasta idee petrecem timpul traversand insula principala din Nord spre Sud, facand mai multe popasuri: o oprire pentru fotografii la Popeye Village, la platoul de filmare unde a fost realizat musicalul "Popeye", in 1980, relaxare pe cea mai frumoasa plaja naturala din Malta, Golden Bay, apoi o cina traditionala malteza in cel mai vechi si vestit sat pescaresc din Sudul Maltei", sustine reprezentantul www.malta.ro.

Cu o istorie de doua milenii, cand barcile fenicienilor au acostat aici, dar cu legaturi chiar si cu istoria Romaniei, Marsaxlokk ofera o atmosfera aparte: portul este populat de barci colorate, decorate cu insemne pagane si simboluri crestine, satul conserva farmecul trecutului, dar nu ascunde nici cicatricele dobandite in urma perseverentei omului in fata marii.

- Gozo, desi relativ aproape de insula principala, este un loc cu alta personalitate, care prezinta diferente marcante fata de ce puteti descoperi in Malta. Insula sora a Maltei dispune de un patrimoniu turistic natural bogat si diversificat, este mai pitoreasca, iar oamenii de aici se ocupa mai putin cu turismul si mai mult cu pescuitul, ei considerandu-se a fi gozitani si nu maltezi. Dupa ce vom traversa cu feribotul, vizitam Victoria, capitala insulei si Citadela, cetatea medievala, mergem la biserica facatoare de minuni Ta' Pinu, locul vindecarilor inexplicabile, poposim in golful Dwejra, langa Marea Interioara si Stanca Ciupercilor, pentru a admira dramatica intalnire a stancii cu marea, sau pentru o plimbare superba cu barca (daca marea permite). Urmeaza Fontana, satul spalatoreselor, unde veti avea ocazia sa degustati bunatatile gozitane si sa va alegeti suveniruri traditionale, iar in final va asteapta Xlendi, golful nimfelor, unde la malul marii vom fi serviti cu masa de pranz.

Cat costa o vacanta de Revelion in Malta

Pentru a petrece Anul Nou, in Malta, intre 28 decembrie 2018 si 2 ianuarie 2019, avand incluse 5 nopti de cazare + mic dejun inclus, zbor Bucuresti – Malta – Bucuresti, bagaj de cala (20 kg) si de mana (10 kg), precum si asistenta turistica pe toata durata vacantei veti plati, conform ofertei early booking de pe site-ul www.malta.ro:

  • de la 395 euro/ persoana (Hotel Bella Vista 4*, cu demipensiune);
  • de la 398 euro/ persoana (Hotel Santana 4*, cu mic dejun);
  • de la 410 euro/ persoana (Hotel Solana 4*, cu mic dejun);
  • de la 599 euro/ persoana (Hotel Excelsior 5*, camera Bastion View, cu mic dejun).

Cina de Revelion 140 euro/persoana se organizeaza la hotel Excelsior 5.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea