Vacante

#restaurante celebre #restaurante # restaurante londra #restaurante londoneze

Restaurante celebre din Londra

Londra este in general o destinatie mai scumpa, iar daca iei masa in oras, este bine sa stii care sunt cele mai bune localuri. Fie ca vrei sa incerci un pub londonez, fie ca iti doresti o cina romantica intr-un restaurant elegant sau o masa ieftina de pranz, planifica-ti vizita si afla care sunt cele mai faimoase restaurante londoneze .

Iata in continuare cateva dintre cele mai apreciate localuri ale metropolei:
 

Hawksmoor Seven Dials


Hawksmoor Seven Dials este un restaurant londonez aflat in zona Covent Garden, pe strada Langley. Localul este cunoscut in special pentru preparatele sale pe baza de carne. Burgerii si fripturile sunt printre preferatele fanilor acestui restaurant. Portiile mici sunt suficiente pentru o persoana. O masa costa aici, in medie, 50 lire sterline.

Hereford Road


Hereford Road se afla in vestul Londrei si este apreciat pentru originalitatea preparatelor sale. Meniul este schimbat zilnic si contine, printre altele, mancaruri tipice pentru Marea Britanie. O masa costa in medie intre 25 si 35 de lire.
 

Gordon Ramsay's the Savoy Grill


The Savoy Grill este un restaurant elegant din hotelul Savoy, aflat in apropiere de Covent Garden. Restaurantul este unul vechi, datand din 1889. Acesta a fost reconditionat, pastrandu-se elementele originale de Art Deco. Cei care vin sa ia masa aici pot alege dintre preparatele britanice si frantuzesti. O masa costa in medie 45 lire.
 

Spice Market London

Spice Market London este un restaurant de lux, cu profil asiatic, din Leicester Square. Fatada restaurantului este transparenta pe 3 laturi, astfel incat ofera panorama spre exterior. Pretul mediu pentru o masa este aici de 30 lire.
 

Rules


Rules este unul dintre restaurantele istorice ale Londrei. Localul a fost frecventat, de-a lungul timpului, de catre Charles Dickens , Charlie Chaplin si Laurence Olivier . Fondat in secolul al XVIII-lea, restaurantul Rules pune la dispozitia clientilor sai un meniu cu mancare traditionala britanica. Pretul mediu pentru o masa este de 35 lire.


Sursa foto: baglionihotels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea