Vacante

#operator de turism #reclamatie #asigurare de calatorie #reclamatii

Reclamatii ridicole privind asigurarea de calatorie

Toti operatorii de turism isi incurajeaza clientii sa-si faca asigurari de calatorie. Ce se intampla, insa, cand turistii abuzeaza de faptul ca detin aceste asigurari si cer compensatii pentru situatii absurde, hilare sau chiar inventate?

Iata in continuare unele dintre cele mai ridicole reclamatii privind asigurarea de calatorie:

1. Un cuplu care isi petrecea o vacanta romantica in Malaezia a lasat fereastra deschisa la camera din cauza caldurii si apoi a iesit la plimbare. Cand s-au intors, cei doi indragostiti au constatat ca maimutele le ravasisera camera si imprastiasera hainele si lucrurile prin resortul hotelier si pana la padurea tropicala. Din fericire, acestia au fost recompensati.

2. Un calator prin Israel si-a scapat portofelul intr-o scurgere de apa in timp de vizita orasul Natanya. In loc sa intocmeasca un raport la politie si sa contacteze firma de asigurari, turistul a incercat sa pescuiasca portofelul si s-a ales cu intepatura unui scorpion. Firma de asigurari a acoperit costul tratamentului.

3. Un turist a cerut firmei de asigurari sa-l recompenseze pentru ca geanta lui a fost furata. Cand s-a facut inventarul continutului, s-a constatat ca in geanta erau o sticla cu apa, un ziar si niste bomboane mentolate, ceea ce insemna mai putin de 50 dolari.

4. S-a constatat ca exista un numar mai mare de plangeri pentru pierderea ceasurilor Rolex Oysters, comparativ cu numarul de ceasuri fabricate de acest tip.

5. Doi turisti care calatoreau prin Devon au depus o plangere cerand compensatii pentru ca vopseaua masinii lor fusese distrusa de catre o turma de vaci care linsesera caroseria.

6. Un schior a vrut sa-si petreaca vacanta intr-o statiune montana din Alpi. Ajuns la destinatie, insa, a constatat ca nu este zapada. Turistul a cerut o compensatie constand din costul schiurilor pe care le cumparase inainte sa plece de acasa, insa firma de asigurari l-a refuzat.

7. Un sofer a explicat firmei de asigurari ca a lovit un panou deoarece a fost distras de catre o camila si un elefant care stateau in capatul drumului.


Sursa foto: themavesite.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea