Vacante

Pune-ti turbanul si sarbatoreste Revelionul la Marea Egee!

Te-ai saturat de revelioanele anoste si iti doresti ceva exotic? Ia cu tine pe cineva drag si mergeti impreuna in tara cadanelor. Te asteapta 8 zile de vacanta in Turcia , cu excursii, dansuri si mancare traditionala, in care cina festiva de Revelion va fi doar cireasa de pe tort. In timpul liber vei vizita cele mai importante obiective turistice. Participa la concurs si vei avea parte de toate acestea.
  • O excursie pentru doua persoane de Revelion 2008 la KUSADASI, in perioada 28.12.2007 - 04.01.2008
  • 7 nopti cazare cu 3 cu mic-dejun si 4 cu demipensiune, conform programului
  • Transport cu autocar licentiat, aer conditionat , video, doi soferi
  • Tranferul cu ferry-boat-ul
  • Masa festiva de Revelion;
  • Excursiile la Efes, Troia si Pergam;
  • Excursie la Pamukkale ;
  • Pe tot parcursul sejurului, va exista un ghid insotitor; Trebuie doar sa ne povestesti cum te-ai distrat in vacante sau sa ne arati prin poze sau printr-un filmulet. Acumulezi puncte in functie de cat de complexa este descrierea ta. Pentru fiecare articol poti primi intre 1 si 20 de puncte, pentru poze intre 1 si 5 iar pentru filmulete intre 1 si 10. Detalii concurs:
  • Concursul se va desfasura in perioada 18 octombrie – 10 decembrie;
  • Participa la concurs toti cei care trimit articole insotite de poze pe adresa turism@acasa.ro;
  • Filmulete despre vacanta posteaza-le pe video.acasa.ro si trimite linkul la adresa turism@acasa.ro ;
  • Toate materialele pe care le primim vor fi postate pe site. Odata trimise, posesorul materialelor isi da acordul ca acestea sa fie facute publice;
  • Castigatorul va fi anuntati in data de 10 decembrie si va fi instiintat prin email. Europa Travel si Acasa.ro iti pregatesc un Revelion oriental. Europa Travel poate deveni oricand partenerul ideal pentru vacantele tale. Agentia de turism Europa Travel are in tot timpul anului oferte deosebite, pentru toate gusturile. Oferta agentiei cuprinde sejururi, litoral, circuite, Revelion, Craciun, Paste, bilete de avion, cazare hoteluri, carnaval, vacante exotice in destinatii precum Grecia, Thassos, Paralia, Corfu, Halkidiki, Turcia, Istanbul, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria, Insulele Maldive, Aruba, Jamaica, Thailanda, Japonia, Romania si multe altele. Vacante personalizate, pentru grupuri dar si individuale, cazare hotel, bilete de avion. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs. Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a inscrierii materialelor in acest concurs. Participantii pastreaza drepturile de autor asupra materialelor. Anuntarea castigatorului se amana pana vineri, 14 decembrie 2007. Pana atunci, doritorii mai au timp sa participe la concurs, conform regulamentului. Asteptam asadar filmuletele voastre pe sectiunea Video, articolele cu povestile de vacanta la adresa de mail anuntata, precum si poze. Castigatorul concursului este: Marius Mierloiu "Cele mai frumoase vacante sunt acelea din urma carora ramai cu ceva de care sa iti amintesti cu drag. Si daca uneori suntem prea prinsi de ceea ce facem si nu mai avem puterea sa retraim acele momente, albumele cu fotografii vor fi tot timpul la indemana noastra pentru a ne ajuta. Oamenii pe care i-am intalnit, locuri prin care ma trecut, rasaritul soarelui sau plaja insorita sunt acum un album cu amintiri care va deveni din ce in ce mai mare de cate ori are ocazia."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea