Vacante

Programul turistic Decada Balneara cu 650 lei

Programul turistic Decada Balneara continua si la inceputul acestei luni, gratie numarului mare de cereri. Potrivit OPTBR (Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania), programul include 13 hoteluri din 11 , precum Covasna, Calimanesti, Caciulata, Sangeorz-Bai, si Eforie Nord .

Unele statiuni isi continua programul Decada Balneara pana pe 30 iunie (Amara, Caciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane). In Covasna gasesti pachete pana pe 30 septembrie 2008 . Majoritatea cererilor vin din partea persoanelor de varsta a doua si a pensionarilor, care beneficiaza de preturi atractive. Pachetele includ de obicei 10 zile in hoteluri de 2 stele, pensiune completa, consultatie medicala la inceputul programului si 7 zile de tratament. O recomandare medicala este necesara. In general, in weekenduri nu se fac proceduri.

In judetul Covasna , un sejur de 10 zile costa 650 lei de persoana. Pachetul contine9 nopti de cazare la 2 stele in camera dubla, pensiune completa, un tratament de 7 zile, o consultatie medicala. Statiunea ofera ape minerale carbogazoase, bicarbonatate, clorurate-sodice, hipotone si hipertone, , bioclimat sedativ.

Tusnad lacul CiucasProgramul O saptamana de refacere

Tot pana la sfarsitul lui iunie romanii pot beneficia de programul “O saptamana de refacere”. Programul include statiunile Moneasa, Olanesti, Sovata , , Vatra Dornei , Tusnad, Lacul Sarat, Covasna, Calimanesti, Sangeorz-Bai, Turda, Saturn, . In Saturn, un sejur de 7 zile cu mic dejun costa 330 lei de persoana. Pachetul include 6 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele, mic dejun, 5 zile de tratament.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea