Vacante

#program #cazare #agentii #fptr #o saptamana la munte

Programul O saptamana la munte revine in octombrie 2009

Daca vrei sa-ti petreci o vacanta la munte , in Romania si dispui de un buget restrans, poti profita de programul “ O saptamana la munte ”. Programul se va desfasura in perioada 4 octombrie – 18 decembrie 2009.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a pus la dispozitia turistilor aproximativ 1350 de locuri pe serie, conform unui comunicat al companiei. Un sejur la munte , in perioada mentionata, are durata de 5 nopti si poate fi achizitionat de la un hotel, de la pensiune, cabana sau vila. Sejururile sunt in statiuni precum Sinaia sau Predeal.

Pentru o vacanta de 6 zile si 5 nopti, la un hotel de 2 stele, platesti 158 lei (cazare fara masa). La categoria 3 stele, pretul este de 258 lei. Pentru categoria 4 stele, pretul sejurului ajunge la 358 lei. Sejururile incep duminica si se termina vinerea.

Momentan, sunt inscrise peste 39 de societati hoteliere, care au oferit peste 1350 de locuri pe serie. Locurile sunt puse in vanzare, dupa principiul “primul venit, primul servit”. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial FPTR si la agentiile de turism din tara.

Alte articole care te-ar putea interesa:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea