Vacante

#inscrieri timpurii #inscrieri timpurii 2010 #anat #vacanta

Programul Inscrieri timpurii se prelungeste pana pe 15 aprilie

Cei care nu au gasit inca o oferta convenabila pentru vacanta din acest an, mai au o sansa sa opteze pentru ofertele cu preturi reduse, daca se decid pana la jumatatea lunii aprilie.

Programul “ Inscrieri timpurii ” se prelungeste pana pe 15 aprilie, anunta ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Programul include pachete de vacanta in Romania, la preturi mici. Romanii care cumpara pachete de vacanta de la agentiile membre ANAT in cadrul acestui program pot beneficia de reduceri de pana la 30%, daca platesc pachetul pana pe 15 aprilie. Vacanta cumparata trebuie sa se desfasoare in cursul acestui an, indiferent de perioada sejurului.

Programul este initiat si dezvoltat de ANAT, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu alte organizatii din turismul romanesc. Ofertele de vacanta incluse in program propun pachete la peste 200 de unitati de cazare, aflate pe litoralul romanesc, in statiunile montane, in statiunile balneare, in Delta Dunarii, in zonele de turism etc. Hotelurile incluse in program acopera toata gama de categorii, de la 2 la 5 stele, raspunzand astfel unei cereri diversificate.

Programul “Inscrieri timpurii” ar fi trebuit sa se incheie pe 31 martie 2010. ANAT, impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta DUnarii, cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, cu Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Culural si cu Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului au decis sa prelungeasca programul pentru a permite turistilor romani sa-si planifice o vacanta in tara, in acest an, la preturi mici.

Un bilet de vacanta cumparat prin programulk “Inscrieri timpurii” necesita plata integrala la agentiile de turism membre ANAT, pana la data la care programul se incheie, 15 aprilie. Pachetul se achita integral, este netransmisibil si nereturnabil.
 

Este bine sa stii
 

In general, daca alegi o oferta de vacanta de la o agentie membra ANAT, oferta inclusa in acest program, beneficiezi numai de reducerea oferita in cadrul “Inscrierilor timpurii”. Pana la sfarsitul lui aprilie, insa, mai exista oferte de tip early booking , care functioneaza separat de reducerile prin “Inscrierile timpurii” si de obicei aceste discounturi nu se cumuleaza.

Reducerile din early booking se intind pe o perioada mai variabila de timp, deoarece depind de deciziile hotelierilor.

Sursa foto : travelista.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea