Vacante

#inscrieri timpurii #inscrieri timpurii 2010 #program de turism #vara 2010 #anat #reduceri

Programul Inscrieri timpurii aduce in 2010 reduceri de pana la 30%

Programul inscrieri timpurii 2010 incepe pe 1 februarie. Turistii romani pot cumpara pachete de vacanta pentru orice perioada a anului, beneficiind de preturi reduse cu pana la 30%.

Pentru a cumpara un pachet de vacanta la pret redus, turistii trebuie sa rezerve si sa plateasca in perioada februarie-martie 2010 pachetul dorit, la operatorii inscrisi in program. Cei care doresc sa-si planifice concediul pentru vara 2010 si sunt dispusi sa plateasca integral in aceste doua luni, au posibilitatea sa gaseasca oferte la preturi accesibile.

In cadrul programului, operatorii turistici propun destinatii diversificate: la mare, la munte, in zonele agroturistice, in statiunile balneoclimaterice etc.

De exemplu, pentru Marea Neagra, un sejur porneste de la 115 lei, conform agentiei Active Travel . Oferta este inclusa in programul inscrieri timpurii si este disponibila daca plata se face integral pana pe 31 martie 2010. Pachetul include 7 nopti de cazare in statiunea Neptun.

In perioada de extrasezon, adica lunile mai, iunie si septembrie, tarifele sunt la jumatate comparativ cu varful de sezon. Astfel, daca un pachet de 7 nopti de cazare costa 379 Ron in iunie 2010, la mijlocul lui august acesta ajunge la 636 Ron, conform agentiei Val Turism.

Programul “ Inscrieri timpurii 2010” face parte din campania “Turist in Romania” si este primul program de acest fel care va fi promovat in cadrul acesteia.

Programul este implementat de ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania si ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural aii derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Detalii despre Inscrierile timpurii 2010 gasesti pe site-ul oficial ANAT.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea