Vacante

#pasageri #bilete de avion la 1 euro #ryanair #cluj-napoca #bucuresti #romania #primele zboruri grenoble #zboruri #grenoble #wizz air #companii aeriene low cost

Primele zboruri spre Grenoble si oferte de 1 euro

In aceasta perioada, companiile aeriene low cost continua sa-si mareasca numarul de rute si vin pe piata cu tarife minime la zboruri, pentru a-si asigura numarul de pasageri in urmatoarele luni, pana la sfarsitul lui 2009 si chiar dupa aceasta perioada.

O noua destinatie din Romania: Grenoble

In iarna 2009 – 2010 vor fi lansate primele zboruri din Romania spre Grenoble si retur. Noua destinatie va fi disponibila pentru pasageri in perioada 12 decembrie 2009 – 27 martie 2010. Aceste zboruri vor functiona pe rutele Bucuresti – Grenoble si Cluj Napoca – Grenoble, anunta compania aeriana low cost Wizz Air. Cursele catre noua destinatie vor fi operate o data pe saptamana, in perioada perioada 12 decembrie 2009 – 27 martie 2010.

Pasagerii care vor opta pentru aceasta oferta de zbor vor calatori cu aeronave Airbus A320, folosite de aceasta companie. “Prin lansarea aceastor noi curse renumita destinatie de iarna devine mai accesibila pentru pasionatii de ski si nu numai” a declarat Natasa Kazmer, Director Corporate Communication si public affairs la Wizz Air, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Cei care vor dori sa beneficieze de aceasta oferta vor plati pentru un bilet dus o suma cu incepere de la 220 Ron, pentru cursele cu plecare din Cluj Napoca si de la 260 Ron, pentru cele cu plecare din capitala.

euro pentru toamna 2009

Daca ai de gand sa calatoresti in Europa in octombrie si noiembrie, gasesti bilete de avion cu euro . Este vorba despre o promotie lansata de compania aeriana low cost Ryanair, pentru calatoriile din perioada mentionata. Pretul de 1 euro nu include si taxele aditionale, cum ar fi cea pentru bagaj.

Biletele sunt puse in vanzare pe site-ul oficial al companiei, iar promotia este valabila pana pe 8 august, orele 24:00.

Compania a anuntat o crestere spectaculoasa a profitului din primul trimestru al anului fiscal, de 550% in comparatie cu aceeasi perioada din anul trecut, anunta publicatia Daily Telegraph. Potrivit reprezentantilor companiei, aceasta crestere s-ar datora reducerii tarifelor cu 13%, care a dus la o crestere a traficului cu 11%.

Alte articole care te-ar putea interesa:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea