Vacante

#vacanta #europa #paralia katerini #egipt #bulgaria #destinatii

Preturi accesibile la vacanta de vara in iulie si august

Perioada varfului de sezon aduce mariri de preturi in destinatiile de vacanta. Exista, pe de alta parte, oferte pentru in buget mic chiar in cele mai aglomerate luni, iulie si august. Poti alege o destinatie mai putin cunoscuta, o oferta cu nopti incluse, gratuite sau destinatii unde preturile au scazut.


Destinatiile necunoscute au preturi mai bune


Lunile iulie- august sunt considerate, in multe destinatii, varf de sezon. Astfel, devine destul de dificil sa mai gasesti o vacanta la un pret avantajos in aceasta perioada. O solutie o reprezinta destinatiile no name. Desi necunoscute de marea masa a populatiei, astfel de destinatii pot fi cea mai buna alegere, deoarece multora dintre ele nu le lipsesc nici frumusetea, nici diversitatea de activitati in timpul liber. Nefiind insa promovate, pot fi lesne trecute cu vederea. Mai peste tot, astfel de locuri au preturi mai bune decat cele mai turistice orase sau statiuni.

De exemplu, in Sunny Day, Bulgaria, un sejur costa 348 euro de persoana, conform agentiei CMB Travel. Pachetul asigura un sejur de 7 nopti all inclusive la un hotel de 4 stele din statiune.

In statiunea croata Crikvenica, de pe malul marii Adriatice, un sejur costa 299-325 euro in perioada iulie-augus, conform agentiei Komsi Travel . Oferta asigura 7 nopti de cazare cu demipensiune. Pentru copiii pana in 3 ani se acorda gratuitate, fara servicii.


Ofertele cu nopti gratuite


O varianta de a plati mai putin in plin sezon estival este cumpararea unui pachet care ofera nopti gratuite, suplimentar. De exemplu, la 5 nopti cumparate, primesti 7, la 12, primesti 14 etc. Astfel de oferte sunt disponibile numai pentru sejururile care se incadreaza in anumite perioade, stabilite de operatorul turistic.

De exemplu, in Bulgaria, la Sozopol, o camera costa intre 20 si 27 euro pe noapte in iulie-august, conform agentiei Jeka Turism.


Egiptul are preturi mici pentru vacanta de vara 2010


Daca anul trecut preturile la vacantele in Egipt in varf de sezon erau de la 500 de euro in sus, majoritatea la hoteluri de 4 si 5 stele, anul acesta operatorii de turism propun mai multe hoteluri la categoria 3 stele. Acestea din urma au, in plin sezon estival, preturi care incep de la 250 euro pentru un sejur care include si biletul de avion.
Astfel, un sejur in Hurghada la jumatatea lunii iulie costa de la 279 euro de persoana si ajunge in august la 500 euro de persoana, conform agentiei CMB Travel.

Totusi, daca alegi Egiptul, la pretul pachetului se vor adauga alte cheltuieli obligatorii: 65 euro pentru taxa de aeroport; 15 USD pentru taxa de viza si aproximativ 25 lei pentru asigurarea medicala.


Circuitele in Europa au preturi accesibile la vacanta de vara


Desi nu este neaparat cea mai buna perioada pentru a merge in circuite, in vara 2010 poti vizita metropolele europene cu bani putin. Astfel, in iulie si august, un circuit de 7 zile in Viena si Budapesta cu autocarul costa 299 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45.


paralia katerini si Halkidiki, doua vacante la preturi mini


Cei interesati de oferte care includ doar cazare gasesc in Paralia Katerini si Halkidiki pachete pe masura. Astfel, intr-o vila de 3 stele din Paralia, un sejur last minute costa intre 55 si 135 euro, conform agentiei Paralela 45. Sejurul este fara masa si fara transport, insa turistii dispun de chicineta unde isi pot pregati mancarea in vacanta.
In Halkidiki, o camera la un hotel de 3 stele din Kassandra costa 33 euro pe noapte in iulie si august, potrivit aceleiasi agentii.

Sursa foto : apropos-travel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea