Vacante

#reprezentatie #barcelona #World Mobile Congress

Ponturi de calatorie la World Mobile Congress 2014 in Barcelona

In acest an, World Mobile Congress va avea loc in Barcelona, pe data de 23 februarie. Daca te-ai hotarat sa fii prezent acolo, ar trebui sa iti planifici din timp obiectivele turistice de calatorie.

Bineinteles ca orasul lui Gaudi va fi foarte aglomerat in acea perioada, asa ca gandeste-te inca de pe acum unde te vei caza, ce obiective turistice vrei si ai timp sa vizitezi, cu ce te vei deplasa si unde vei manca. Iata cateva ponturi de calatorie utile, daca ai decis sa vizitezi capitala catalana in perioada desfasurarii World Mobile Congress 2014.

Reduceri si avantaje

In aceasta perioada, poti obtine tot felul de beneficii la serviciile de telefonie mobila si internet, dat fiind profilul congresului. Daca ai nevoie de hotspot pentru internet, poti comanda in avans de la XCom Global sau poti face o rezervare la Wifivox.

Calatorie si transport

Toti cei care participa la conventie vor primi un abonament de 4 zile pentru mijloacele de transport publice. Daca vrei sa calatoresti si in weekend, cea mai convenabila varianta este sa-ti achizitionezi un bilet cu 10 calatorii, pe care il gasesti la oricare dintre chioscurile amplasate in zonele liniilor de metrou.

Cea mai buna varianta de a ajunge in centrul Barcelonei este Aerobus. Intreaba in aeroport ce traseu are cu exactitate, este imposibil sa nu existe un punct de unde iti este comod sa il iei.

Restaurante si puburi

Indiferent daca folosesti un telefon cu sistem iOS, Android sau Windows, exista o aplicatie mobila care iti poate fi foarte utila in aceasta perioada. Se numeste GSMA si iti permite sa faci precomanda la mancare in 12 restaurante diferite. De asemenea, ofera si o lista a restaurantelor si puburilor la care poti face rezervare. In plus, iti pune la dispozitie si hartile acestor localuri.

Daca ai gasit deja locul unde sa mananci gazpacho si sa bei sangria, nu-ti mai ramane decat sa cauti o destinatie pentru distractie. Aproape de Intrarea Nordica, chiar in capatul Pasajului Zona Franca, exista un loc numit Club Fair Play, unde poti juca padel, varianta locala a activitatilor de tip squash, racquetball sau tenis. Poti merge si daca nu esti fan al acestor sporturi, padelul poate fi o experienta culturala interesanta.

Sursa foto: barcelona-home.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea