Vacante

#frankfurt #germania #piete de craciun #destinatii vacanta # vacanta craciun # vacanta sarbatori

Piete de Craciun din Germania in iarna 2011

Orasele germane constituie una dintre cele mai frumoase destinatii de iarna datorita pietelor de Craciun.

Pietele de Craciun au o lunga traditie in Germania si se desfasoara in principalele orase turistice , precum Munchen, Berlin, Frankfurt, Rothenberg, Bonn, Nuremberg, Baden-Baden, Cologne, Dortmund, Dusseldorf, Hamburg, Leipzig, Postdam, Regensburg , Trier etc. Turistii gasesc aici jucarii, produse de artizanat, lumanari, imbracaminte si incaltaminte, precum si preparate traditionale nemtesti. Unele dintre cele mai cautate sunt placinta cu mere, vinul fiert si carnatii la gratar.

Cele mai multe piete de Craciun din Germania se deschid la inceputul lui noiembrie si dureaza pana de Craciun. Pietele functioneaza zilnic, incepand cu orele 10:00, pana seara la 20:00 sau 21:00.

Alege un oras istoric precum Trier sau Nuremberg sau o metropola moderna si cosmopolita precum Berlinul pentru o vacanta de vis alaturi de cei dragi.

Piata de Craciun din Frankfurt, de exemplu, are o istorie de 600 de ani, fiind una dintre cele mai vechi si mai populare piete de Craciun de pe teritoriul Germaniei. Vizitatorii gasesc aici mere coapte , nuci prajite, turta dulce, vin fiert si o atmosfera de sarbatoare. Plasat in spatele pietei Romerberg si langa catedrala Sfantul Paul, targul de Craciun constituie o atractie de top pentru cei care calatoresc in Frankfurt.
 

Cat te costa o vacanta la pietele de Craciun germane in iarna 2011
 

Pentru un sejur de 5 zile in Berlin platesti de la 265 euro. Oferta asigura transportul cu avionul si cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele din oras.

Exista, apoi, oferte de tip circuit, cu un program special conceput pentru vizitarea principalelor piete de Craciun din Germania, existente in mai multe orase deosebite. O astfel de vacanta ofera turistilor posibilitatea de a vizita Munchen, Nuremberg, Rothenburg , dar si alte metropole din Cehia, Austria, Ungaria. O vacanta de 10 zile costa 400 euro de persoana, pret in care sunt incluse transportul cu autocarul, tururile de oras, vizitele la cel putin 7 piete de Craciun si cazarea cu mic dejun.
 

Sursa foto: newshopper.sulekha.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea