Vacante

#targul de turism bucuresti #targ de turism

Parcul Izvor gazduieste maine Targul de Turism Bucuresti

Daca mai cauti inca o vacanta pentru acest an si te afli in capitala, atunci profita de sfarsitul acestei saptamani si viziteaza Targul de Turism Bucuresti ( ).

Cea de-a doua editie a BT Fair se deschide maine, 9 mai 2008, in Parcul Izvor . Evenimentul se desfasoara pe un spatiu mai mare decat cel de anul trecut, ajungand la 7000 mp, conform ANAT, gratie succesului din 2007.

Pana pe 11 mai poti merge zilnic intre 10.00 si 18.00 ca sa vezi ofertele tour operatorilor participanti, agentiilor de turism romanesti si straine, hotelurilor si asociatiilor patronale. La BT Fair ( ) mai participa companii de transport, mesteri , artisti populari, etc. Intrarea costa 5 lei de persoana.

Conform unui comunicat de presa emis pe 20 aprilie, Marian Constantinescu, Director Centru de Presa, semnaleaza parteneriatul realizat intre BT Fair si Clubul Presei de Turism. Acum, s-a materializat o dorinta  mai veche a membrilor nostri, aceea de a ne implica in  sustinerea unor manifestari turistice de calibru. Parteneriatul cu TTB va fi unul durabil si de prestigiu,  in conditiile in care media de turism este tratata inca in tara noastra, ca o cenusareasa . Consideram ca a venit timpul ca jurnalistii si editorii de turism sa adere mai activ la promovarea unor produse si evenimente de calitate. Simtim nevoia unui profesionalism dedicat, a dezvoltarii unei educatii si culturi adecvate Romaniei turistice contemporane”, a declarat Traian Badulescu, presedintele Clubului Presei de Turism din Romania.

Organizatorii evenimentului din acest an sunt Interpress Turism si ANAT Bucuresti, iar partenerii Targului sunt Primaria Municipiului Bucuresti si Ministerul IMM, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea