Vacante

Pachete de vacanta pentru concertele 2008 II

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa are loc anual in Ungaria: Sziget Festival. In prima jumatate a lunii august, insula Obudai gazduieste concerte sustinute de artisti veniti de prin toate colturile lumii, iar simultan au loc alte evenimente de dans, teatru, cinema, sport, etc. In acest an, Sziget Festival incepe pe data de 11 august.

 

Turistii pot sta in campingurile amenajate pentru corturi , aproximativ 10 euro pe zi, sau in hotelurile si apartamentele de inchiriat din zona. Un studio pentru doua persoane costa 60 euro pe noapte, iar un apartament in jur de 65 euro. La 1 august, preturile la hotel sunt ceva mai mari, ajungand la 138 euro pe noapte, pentru o camera dubla. In general oferta este valabila pentru sejururi de minim 3 nopti.

 

Tot in august Iron Maden are concert in Praga. Daca nu ai vazut pana acum acest oras si esti pasionat de muzica formatiei britanice de heavy metal , este ocazia ideala sa te distrezi si sa vizitezi una dintre cele mai frumoase capitale europene. Gasesti oferte de sejururi cu o durata de 3 zile, intre 176 si 218 euro de persoana. Pachetele includ transferul de la aeroport, cazarea intr-un hotel de 3 stele cu mic dejun si biletul la concertul din data de 8 august 2008, de pe Stadionul Slavia.

 

Iubitorii lui Santana au ocazia sa asiste in vacanta la unul dintre concertele sale, care va avea loc in Salzburg , pe 1 iulie 2008. Biletul la concert costa aproximativ 61 euro de persoana, bilet fara loc si 72 euro bilet cu loc. La aceasta suma se adauga taxa de rezervare de 10 euro. Pentru un sejur de minim trei nopti platesti 155 euro, iar pentru doua nopti, 103 euro. Oferta este valabila pentru un hotel de 4 stele, camera dubla cu mic dejun.

 

Prima parte a acestui articol o gasesti in Pachete de vacanta pentru concertele 2008 I.

 

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea