Vacante

#concerte #vacanta

Pachete de vacanta pentru concertele 2008 I

In vara si toamna 2008 evenimentele de tipul concertelor continua sa fie exploatate de catre agentiile de turism.

Multumita succesului din anii trecuti, acestea ofera romanilor posibilitatea de a asista la concertul solistului sau trupei preferate, prin pachete speciale. Evenimentele se desfasoara in general intr-o metropola europeana, care face cu atat mai atractiva minivacanta, cu cat turistii pot sa faca si altceva in timpul ramas dupa concert.

Fanii trupei R.E.M. au posibilitatea sa mearga la concertul din Verona, care va avea loc vara aceasta, pe 21 iulie. Un pachet de 3 zile te costa 245 euro, in care sunt incluse biletul de avion, biletul de intrare la concert, taxa de livrare a acestuia, doua nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun inclus, intr-un hotel de 4 stele.

Biletul are intrare generala, pentru confirmarea locului pe scaun se plateste un supliment de 26 euro. Formatia de rock alternativ are concert si in Praga, pe 17 august, pe Stadionul Slavia. Un pachet cu transport, cazare si bilet de intrare costa intre 326 si 490 euro de persoana. 

Pe 20 septembrie 2008 are loc in Paris un concert al Madonnei. Aceasta isi promoveaza albumul "Hard Candy" pe Stade de France, in capitala franceza. Pretul unui pachet special conceput pentru acest eveniment este intre 550 si 655 de persoana. In suma sunt incluse un sejur de 3 zile in Paris, cu doua nopti de cazare in hoteluri de 3 sau de 4 stele si micul dejun. In plus beneficiezi de transport cu avionul si bilet la concert. Biletul de avion nu include taxele de aeroport (100 euro de persoana).

Ai de ales intre pachetul Standard, Superior, Delux si Explore, acesta din urma ajungand la 655 euro de persoana. Biletele sunt in picioare, in fata scenei, cu cea mai buna vizibilitate . Daca optezi pentru scaun platesti suplimentar 50 euro la categoria 1 si 100 euro pentru categoria Gold.

O alta metropola europeana poate fi vizitata in aceasta vara, cu ocazia concertului sustinut de Celine Dion. Un pachet de 3 zile in Praga costa 165 euro de persoana, incluzand cazarea de doua nopti intr-un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus si biletul la concert. Transportul este individual.

Continuarea acestui articol o gasesti in Pachete de vacanta pentru concertele 2008 II.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea