Vacante

#dubai #revelion

Orasul Emirat de Revelion

De la intinderea amutita a desertului pana la orasul modern frematand de viata , dubai " title=" dubai " title="dubai">dubai ">Dubai reprezinta una dintre destinatiile exotice de top, indiferent de sezon.

Intins pe doua laturi, partea nordica numita Deira si partea sudica, Bur Dubai, orasul se tese dintr-o retea complicata de souk-uri, spitale, cladiri publice, mall-uri, plaje, banci, moschei, etc. Oferte de Revelion in Dubai O vacanta de Revelion in Dubai te costa in jur de 2190 de euro de persoana. Oferta include 8 nopti de cazare la hotel de 5 stele, transportul cu avionul, micul dejun, turul de oras. Poti opta pentru cina festiva de Revelion, pentru 180 de euro. Exista si oferte mai ieftine, de 7 nopti la aproximativ 1340 de euro, la un hotel de 4 stele. Cina de Revelion este propusa la un pret de sub 100 de euro. Dubai Revelion artificii2Cand vrei sa te relaxezi, ai la dispozitie in hotel diverse servicii si facilitati precum masaj, piscina, sala de fitness, sauna, terenuri de tenis. Se organizeaza diverse excursii optionale , precum Aqua Park, Dhow Cruise, Abu Dhabi City Tour sau Desert Safari, cu preturi care variaza intre 27 si 45 de euro de persoana. Daca vrei sa te rasfati luand cina la restaurantul celebrului Burj Al-Arab, va trebui sa scoti din buzunar cam 250 de euro. Este bine sa stii

  • Moneda nationala. Moneda nationala este United Arab Emirates Dirhams, prescurtat AED. 1 USD = 3.67 AED; 1 EUR = 4.45 AED.
  • Clima. Climatul subtropical asigura o vreme insorita pe tot parcursul anului. In decembrie si ianuare temperaturile minime sunt cam de 12 – 14 °C, iar maximele cam de 23 -26 °C.
  • Ora locala. Dubaiul este cu 2 ore dupa cea a capitalei Romaniei (GMT + 4)
  • Tinuta la restaurant. Cand mergi sa mananci intr-un restaurant select din Dubai, cum este "Al Mahara" din Burj Al Arab, evita costumatia foarte lejera, gen adidasi, pantaloni scurti, etc. Poti adopta o tinuta formala, fara sa fie nevoie insa de sacou sau alte obiecte vestimentare “scortoase”.
  • Cumparaturi. In Sharjah poti vizita New Bazar, unde vei gasi obiecte de artizanat, covoare si carpete tesute manual. Preturile sunt foarte bune, mai ales daca te folosesti si de arta negocierii. Dubai, Revelion 2007 Dubai, prezentare turistica  
    Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru Revelion, intra aici si poti castiga o excursie in Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea