Vacante

#Europa Park #PortAventura #vacanta copii #vacanta paste #destinatii de vacanta #disneyland #europa #parcuri de distractie

Orasele cu cele mai distractive parcuri tematice ale Europei

Vacantele in strainatate alaturi de copii pot fi o adevarata provocare pentru parinti, tocmai pentru ca cei mici au nevoie de activitati diversificate si de parcuri de distractie care sa le consume energia. Daca te numeri si tu printre parintii care planuiesc o mini-vacanta de Paste alaturi de copii si nu stii inca ce destinatie sa alegi, iata cateva orase in care vei gasi parcuri tematice distractive:

Marne-la-Valle, Franta

Sursa foto: urlaubsguru.at

Acest oras aflat la marginea Parisului gazduieste unul dintre cele mai populare resurse de amuzament din lume: Disneyland Paris. Pe langa parcul de distractii propriu-zis, Disneyland mai are si doua parcuri tematice, resorturi de hoteluri, un complex pentru cumparaturi si numeroase localuri unde poti manca. Dupa o zi petrecuta alaturi de copii in parc, te poti relaxa si tu la o plimbare pe stradutele din Montmartre, in Paris, sau poti vizita cele mai cunoscute obiective turistice din zona: Muzeul Luvru, Palatul Versailles, Bisericile Sacre Coeur si St. Michel si Gradinile Tuilleries.

Sursa foto principala: portaventura.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea