Vacante

#bilet low cost #avion #turism #aerian #transport #oferta #bilet #italia #spania #madrid #venetia #cairo #roma

Operatorii aerieni se bat in oferte ieftine pentru turistii romani

In al doilea an de criza, transportatorii aerieni incurajeaza turismul. Firmele de transport aerian se intrec in oferte de bilete de avion la pret redus , pentru a-i determina pe turisti sa apeleze la serviciile lor pentru a ajunge la destinatiile pe care doresc sa le viziteze. 
 

Reduceri la biletele pentru Spania si Italia
 

Spania si Italia sunt principalele destinatii spre care isi indreapta atentia reducerile operatorilor aerieni. Astfel, biletele dus-intors pe traseul Bucuresti - Valencia sau Barcelona costa 78 de euro, in timp ce la Venetia poti ajunge cu 86 de euro, in cadrul Maratonului de Iarna. In plus, potrivit aceleiasi oferte, cine vrea sa ajunga pana de Sfantul Valentin la Bari sau Roma trebuie sa scoata din buzunar 102 sau 105 euro pentru un drum tur-retur.

Nici Egiptul nu este ocolit de Maratonul de Iarna, un bilet spre Cairo costand 98 de euro, pentru zborurile care pleaca martea si sambata. De asemenea, cei care vor sa plece in vacanta pana pe 7 februarie si isi planifica vacanta pe ultima suta de metri, mai pot sa-si achizitioneze bilete catre Belgrad, Sofia, Budapesta, Salonic, Larnaca si Atena, platind pentru o cursa dus-intors intre 91 si 113 euro, in functie de destinatie. Mai multe detalii poti gasi aici.

In plus, poti folosi tariful LOvE-COST, de 199 de euro pentru doua persoane, pentru un drum dus-intors, disponibil in perioada 01-24 februarie 2010 pentru plecarile in intervalul 10 februarie - 10 martie 2010, folosind aceasta oferta.

De asemenea, daca vrei sa mergi spre destinatii precum din Franta, Marea Britanie, Spania sau Belgia, pregateste 199 de euro pentru un drum dus - intors. Daca vei cumpara biletul pana pe 5 februarie, cei putea pleca pana pe 15 iunie. Mai multe detalii aici sau aici.
 

Reduceri la bilete pentru rutele interne
 

Daca vrei sa ajungi in orasele mari din tara cu avionul, atunci acum poti alege sa mergi cu bilete la pret redus. Astfel, in perioada 12 ianuarie - 28 februarie 2010 poti achizitiona bilete dus-intors de la Bucuresti spre Bacau, Baia Mare, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara si alte locatii care au aeroport, la preturi cuprinse in intrvalul 34 – 53 euro. Mai multe detalii si preturile detaliate, le puteti afla de aici.
 

Noi curse low-cost spre mari orase europene
 

Companiile low-cost pregatesc noi rute de transport. Astfel, din Bucuresti vor pleca noi curse spre Dublin, in fiecare luni, urmand ca in perioada 1 iunie - 30 octombrie 2010 cursa sa zboare si miercuri. O noua destinatie este Florenta, spre care avioanele vor zbura in fiecare zi, de luni pana vineri.

Noi curse low-cost pornesc si din Sibiu, de unde pleaca avioane spre noi destinatii de pe harta Europei: Stuttgart (zboruri in zilele de luni, marti, joi, sambata),  Koln (zboruri in zilele de miercuri, vineri, duminica), Londra (zboruri in zilele de luni, marti, joi, sambata), Madrid (zboruri in zilele de luni, marti, joi, sambata), Valencia (zboruri in zilele de miercuri, vineri, duminica).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea