Vacante

Oferte trendy pentru Paste 2008

Cele mai cautate destinatii pentru minivacantele 2008 raman Grecia, Turcia, Bulgaria, Tunisia. Preturile sunt dintre cele mai mici si aceste destinatii sunt cele mai numeroase la agentiile de turism. Prin urmare sansele sa gasesti ceva pe placul tau se maresc considerabil.

Grecia, taram ortodox pentru sarbatorile de Paste

O excursie de 5 zile in Grecia costa intre 149 si 159 de euro. Pachetul include transport cu autocarul de 3 stele, cazare la hoteluri de 3 stele si insotitorul de grup. Copiii intre 0 si 6 ani beneficiaza de o reducere de 50 euro, cu loc in autocar. Excursiile optionale se platesc separat. Pretul orientativ al unei excursii la Philippi- Alistrati, 17 euro de persoana. Oferta propune masa festiva de Paste optionala si vizita la Manastirea Sf. Arhanghel Mihail, la 30 de euro de persoana. Masa festiva de Paste asigura preparate traditionale grecesti si program folcloric. Cei care doresc sa ajunga la Muntele Athos cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste trebuie sa scoata din buzunar intre 10 si 40 de euro de persoana. paste bulgaria biserica

Paste la mare in Bulgaria

Un sejur de 4 zile in statiunea bulgara Nessebar costa 87 de euro. In pachet intra cazarea de 3 nopti la un hotel de 4 stele, acces gratuit in discoteca, jacuzzi, sauna si internet. Taxa de statiune este 7 euro pentru adulti si 4 pentru copii. In Bulgaria gasesti si oferte all inclusive, care contin masa festiva de Paste. Pretul unei vacante, 92 de euro la un hotel de 3 stele. Masa de Paste cuprinde dejun festiv si cina buget, cu preparate traditionale bulgaresti si internationale, din care nu lipsesc ouale rosii si pasca. Unele pachete includ spectacole cu DJ pentru ziua de Paste. croatia paste

Paste in Croatia

Un sejur de 5 zile la un hotel de 5 stele in statiunea Opatija ajunge la 245 euro, intr-o camera dubla. Pachetul include cazarea cu mic dejun si cina, precum si taxa de statiune. La 3 stele platesti in jur de 145 de euro pentru acelasi sejur.

Paste in Tunisia

Cei care doresc o vacanta mai lunga gasesc oferte de o saptamana in Tunisia, la 340 euro de persoana. Pachetul include cazarea la un hotel de 3 stele, asistenta turistica si biletul de avion. Paste in Turcia O excursie de Paste in Turcia te costa 169 euro + 299 lei pentru hoteluri de 3 stele si 249 euro + 299 lei, la 5 stele. In pret intra transportul cu autocarul, micul dejun, transferul cu ferry-boat-ul, masa festiva de Paste, excursii la Efes si Pergam, insotitorul de grup. Masa festiva asigura preparate traditionale intr-un sat ortodox si program artistic. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea