Vacante

#o saptamana la mare #tunisia #rhodos #reduceri #oferte promotionale #vacanta

Oferte speciale si reduceri la agentiile de turism

In plin sezon, agentiile si operatorii de turism propun turistilor romani oferte promotionale pentru vacantele din tara si strainatate. Reducerile si promotiile sunt disponibile pentru diverse oferte: rezervarile facute cu 1 – 2 luni inainte; vacantele de la sfarsitul sezonului estival sau ca urmare a unor programe nationale anuale.

Astfel de oferte de vacanta gasesti la agentiile si operatorii de turism din tara.

Reduceri  de pret in programul “O saptamana la mare”

Aproape 3500 de locuri au fost puse la dispozitia turistilor de catre hotelurile de pe litoral, pentru luna septembrie, conform unui comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FTPR).

In acest program sunt inscrise 15 unitati hoteliere de pe litoral, care propun sejururi de la 129 lei de persoana, preturile fiind fixe, in functie de categoria hotelului. Asadar, 129 lei este pretul pentru hotelurile de o stea. Pentru cele de 2 stele, turistii vor plati 159 lei, iar pentru cele de trei, pretul este de 189 lei de persoana. Pachetul include 6 nopti de cazare, fara servicii de masa . Preturile includ TVA-ul si comisionul de 10% al agentiilor de turism.

De exemplu, pentru Mamaia, un sejur de 6 nopti intr-un hotel de 2 stele situat in centrul statiunii costa 159 lei de persoana si include doar cazarea. Daca alegi varianta cu masa, se adauga 10% din tariful respectiv, in functie de tipul de masa solicitat. (Agentia Apsa Travel)

Biletele au fost puse in vanzare prin agentiile de turism din tara, ofertele din programul “O saptamana la mare” fiind disponibile intre 1 si 15 septembrie 2008 .

Reducere de 75 de euro pentru sejururile din Rhodos

In aceste zile gasesti pachete charter in Rhodos cu reduceri de 75 euro de persoana, pentru plecarile din 15 august 2008. De exemplu, un sejur de o saptamana la un hotel de 4 stele costa 728 euro de persoana, pret intreg. Reducerea inseamna ca pretul ajunge la 653 euro si include: bilet de avion cursa charter, transfer aeroport – hotel – aeroport si 7 nopti de cazare cu demipensiune. (Marshal Turism)

Taxa de aeroport se achita separat, 110 euro de persoana. Daca doresti sa-ti faci asigurare medicala, te costa inca 40 RON. Pentru copiii cu varste mai mici de 2 ani se plateste o suma de 20 euro de persoana.

All inclusive de 3 stele in Turcia

Daca iti doresti o vacanta in care sa combini sejurul cu excursiile, alege Turcia. La sfarsitul acestei luni poti beneficia de 10 zile la 352 euro, pentru plecarile din 29 august 2008.

Pachetul include insotitor de grup, transport cu autocarul, clasificat 3 stele, si 7 nopti de cazare in sistem all inclusive. La pretul vacantei se adauga 10 euro taxa de viza, obtinuta la frontiera turca si alte cheltuieli (optional asigurarea medicala si intrari la obiectivele turistice). Oferta propune traversare cu feribotul din Stramtoarea Dardanele spre Canakkale si excursii optionale: in Efes cu Marele Teatru; Pamukkale cu piscina Cleopatrei si vechiul oras Hierapolis ; Cappadocia cu peisaje vulcanice si biserici sapate in piatra; Cetatea Pirene cu Templele lui Zeus si ale Athenei si Aphrodisias, orasul zeitei frumusetii, cu gradini de maslini si obiective istorice. (Omni Voiaj)

Tunisia la pret redus

Una dintre cele mai accesibile destinatii pentru sejururile pe litoral o reprezinta Tunisia. In septembrie, o saptamana la un hotel de 3 stele te costa 399 euro, iar in octobrie, pretul ajunge la 299 euro de persoana.  Pachetul include cazare in camera dubla cu demipensiune, asistenta turistica, transport cu avionul si transfer de la aeroport.

Pentru asigurarea medicala obligatorie mai platesti aproximativ 5 euro, iar pentru taxele de aeroport, 95 euro de persoana. Daca faci rezervarea cu 60 de zile inainte de data plecarii, pentru ofertele din catalogul Tunisiei, beneficiezi de o reducere de 5%, exceptand ofertele care au deja alte promotii si reduceri. (Celendo Tours&Travel).

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre, utile pentru vacanta. Trebuie doar sa fii abonat acasa.ro si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea