Vacante

Oferte speciale pentru banchetele tinerilor

Pentru ca suntem in perioada in perioada de absolvire a elevilor de liceu si a studentilor, agentiile de turism propun oferte speciale pentru banchet. Petrecerile organizate intr-un hotel din oras sunt inlocuite cu pachete personalizate, in tara sau in strainatate.

Astfel, tinerii care vor sa se distreze la munte pot alege o oferta la o vila de 2 stele. Pretul este de 95 lei pe zi si include cazarea in camere cu bai proprii si . Meniul propune preparate traditionale romanesti si cu specific de stana. Masa festiva costa 49 lei de persoana. Se pot organiza programe cu muzica folk si focuri de tabara, recital de muzica retro, concursuri si jocuri.  

Cei care vor sa-si petreaca banchetul peste granita, pot merge chiar la vecinii nostri bulgari. Pentru un grup de minim 200 de persoane se organizeaza o excursie la . Pretul este de 400 RON de persoana si include masa festiva, transport cu autocarul, 2 nopti de cazare cu mic dejun. Se acorda ca bonus o excursie la Balcic, pentru vizitarea Castelului Reginei Maria si se organizeaza concursuri de miss, mister si de dans. Premiile constau in 4 sejururi la mare, a cate 5 zile. Meniul festiv include preparate traditionale bulgaresti precum salata shopska, branzeturi, aperitive, fripturi si bauturi alcoolice si racoritoare.

 

Thassos plajaPentru 109 euro de persoana elevii si studentii iti pot serba banchetul in insula din Grecia. Pentru grupurile de minim 30 de persoane se ofera cazare in vile de 2 stele cu mic dejun, transport cu autocarul, ghid insotitor. Suplimentele de demipensiune costa 10 euro pe zi de persoana. Se pot organiza croaziere optionale pe Marea Egee , 25 euro de persoana. Cina Festiva costa 9.5 euro.

 

Se acorda ca bonusuri transferul cu feribotul, un tur panoramic al insulei si o excursie la Kavala. Orasul modern are o istorie bogata in traditii, cu peisane impresionante. Aici au loc festivaluri etnice grecesti, unele dintre cele mai importante evenimente de acest gen din intreaga tara.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea