Vacante

#revelion #vacanta #oferte de vacanta

Oferte last minute si destinatii pentru revelion 2011

Pentru revelionul 2011, gasesti pachete de vacanta la agentii, in destinatii insorite, dar si in statiuni montane. Pretul mediu al unei vacante de 5 zile este de 450 euro de persoana.

 

de in Europa


De , gasesti oferte last minute in destinatii din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Astfel, la Cocktail Holidays ultimele locuri se anunta pentru pachetele de vacanta din orase europene: Madeira, Amsterdam, Atena, Barcelona, Lisabona, Paris. Preturile pentru ofertele last minute de revelion 2011 se situeaza intre 450 si 900 euro de persoana.

Astfel, o vacanta last minute in Amsterdam costa 449 euro de persoana, conform aceleiasi agentii. Pachetul asigura transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, transferul de la aeroport, asistenta turistica si un tur de oras. Pe de alta parte, o vacanta de revelion in Madeira costa 899 euro de persoana, pentru un circuit de o saptamana. Acesta include si vizitarea Vienei.


Vacante de revelion 2011 la munte, in Romania


Daca vrei sa incepi anul 2011 pe meleagurile romanesti, gasesti oferte de vacanta in destinatiile turistice montane de traditie: de bun-venit, masa festiva de revelion etc).

La Ocna Sugatag, o vacanta de revelion la pensiune costa 1600 lei de persoana, pentru un pachet de 5 nopti. Oferta asigura cazarea cu pensiune completa, masa festiva cu artistic. In astfel de pensiuni poti merge si cu animalul de companie, pentru a-l avea alaturi la trecerea dintre ani.


Revelion 2011 in statiuni insorite


Cei care doresc sa se bucure de vreme frumoasa pot alege destinatii precum Egipt sau Cipru. In Larnaca, o vacanta de 5 zile costa 509 euro de persoana, conform agentiei Round Trip. Pachetul asigura cazarea cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica. Cina festiva de revelion este obligatorie si costa 69 euro pentru adulti si 39 euro pentru copii.

In Tunisia, o oferta last minute (speciala) la finalul acestui an si inceputul anului urmator costa de la 709 euro de persoana, conform agentiei Perfect Tour. Pachetul asigura biletul de avion, cazarea cu demipensiune, transferul de la aeroport si asistenta turistica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea