Vacante

# vacanta grecia # vacanta turcia #vacanta last minute #vacanta bulgaria

Oferte last minute pentru vacanta de vara in Grecia, Turcia si Bulgaria

Nu ai avut timp sa-ti planifici pana acum vacanata de vara, dar esti dornic sa fugi o saptamana la mare in Grecia, Turcia sau Bulgaria? Atunci grabeste-te sa prinzi cele mai tentante oferte last minute.

Oferte last minute in Grecia

Insulele grecesti sunt si anul acesta la mare cautare in randul turistilor, dar intotdeauna se gasesc locuri in plus pentru turistii care isi rezerva tarziu sejururile.

Daca vrei sa ajungi vara aceasta in Corfu, poti profita de oferta last minute a agentiei NeoTour. Pentru sapte nopti la apart-hotel de 3 stele in Corfu platesti 349 de RON de persoana. Data plecarii este 8 august 2013.

O alta oferta last minute tentanta este pentru Halkidiki Continental. Pentru cinci nopti de cazare la hotel de 4 stele platesti 169 de euro de persoana. Oferta este facuta de agentia 123travel, iar sejurul este programat sa inceapa pe data de 11 august 2013.

Oferte last minute in Turcia

Agentia Fresh Holidays te intampina cu o oferta last minute pentru vacanta de vara in Turcia. Pentru un sejur de cinci nopti la hotel de 5 stele in Antalya si cazare in sistem ultra all inclusive, platesti 731 de euro de persoana. Sejurul incepe pe data de 10 august.

Un pret mai mic platesti pentru sapte nopti de cazare in Alanya, Turcia. Pentru un sejur la hotel de 5 stele cu servicii all inclusive platesti 405 euro de persoana. Oferta last minute este de la agentia 123travel, iar plecarea se va face pe data de 8 august.

Oferte last minute in Bulgaria

Nu in ultimul rand, daca vrei sa-ti petreci vacanta de vara in Bulgaria, la Sunny Beach, poti opta pentru oferta last minute a agentiei ONEXT Travel Point, adica sapte nopti de cazare la hotel de 3 stele, cu masa in regim all inclusive, pentru 321 de euro de persoana. Este bine sa te grabesti daca vrei sa mai prinzi aceasta oferta last minute, intrucat plecarea se face pe data de 3 august si au ramas putine locuri disponibile.

Genius Travel te intampina cu o oferta last minute pentru un sejur in statiunea Constantin si Elena din Bulgaria. Pentru cazare la hotel de 4 stele cu sistem all inclusive, platesti 48 de euro de persoana pe noapte pana pe data de 22 august 2013.

Sursa foto: mi9.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea