Vacante

#pasti #oferte de pasti #pasti 2010 #vacanta #turism #holiday market

Oferte last-minute pentru Pasti si 1 mai

Daca nu ti-ai rezervat inca vacanta de Paste , mai ai o sansa. Pe ultima suta de metri, cauta oferta promotionala "Plateste unul, pleaca 2", pentru destinatia Meteora . Pentru cei care vor doar sa se odihneasca si sa se relaxeze de Paste sau 1 Mai, propunem 3 destinatii: Sibiu, Bulgaria si litoralul romanesc. In plus, poti beneficia de reduceri importante daca te grabesti sa cumperi un pachet pana la sfarsitul acestei luni.
 

Meteora este o destinatie irezistibila de Pasti in 2010
 

Cei care nu au ajuns inca la Meteora, au un motiv foarte intemeiat sa o faca in acest an, chiar de Paste. Pe langa semnificatia ei religioasa, Meteora este atractiva gratie ofertelor foarte bune din aceasta primavara. “Plateste unul, merg doi” este o oferta apartinand agentiei Christian Tour, pentru Pastele in Meteora. Pachetul costa 199 euro si este pentru doua persoane. La aceasta suma se adauga cate un supliment de 50 euro de persoana, pentru autocar. Pachetul asigura 4 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 3 stele. Cei care doresc sa faca si altceva decat sa viziteze manastiri, au posibilitatea sa se inscrie la excursiile optionale, ca de exemplu Atena, Muntele Olimp, croaziera pe Marea Egee etc.

Pe de alta parte, daca preferi o excursie de Pasti la Meteora, care sa includa si o vizita la manastiri, atunci ai putea sa alegi pachetul de 179 de euro oferit de agentia Corali Greek-Romanian Tourism Enterprises. Oferta contine trei nopti cazare (intre 1 si 5 aprilie) cu mic dejun la un hotel de trei stele superior, transport cu autocarul, o vizita la complexul Meteora si insotitor de grup. Oferta nu cuprinde insa si biletele de intrare la manastiri, care costa doi euro de persoana, dejunul festiv de Pasti care va costa aproximativ 20 de euro de persoana si o excursie la Kastoria, pentru care vei plati aproximativ 15 euro de persoana.
 

De Pasti la spa in Bulgaria
 

Daca vrei sa petreci Pastele la spa, poti incerca oferta bulgareasca pe acest segment, aflata la primul targ de turism al primaverii prin intermediul Riviera Holiday Club, din Varna. Pentru pachete de trei sau patru zile, cu servicii all inclusive, vei plati intre 167 si 230 de euro de persoana, intr-o camera dubla sau single, cu vedere la mare si balcon. In pretul pachetului mai sunt incluse si masa speciala de Pasti, pe 4 aprilie, accesul gratuit la piscina, sauna, sala de fitness, parcare, internet, acces la mini-club pentru copii, dar si 10% discount pentru tratamentele oferite de centrul de spa al hotelului. In pret sunt incluse si asigurarea si taxele de statiune.
 

De sarbatori la Sibiu sau la mare
 

Pentru cei care prefera Romania pentru mini-vacanta de Pasti, reteaua de hoteluri Tulip Inn a pregatit oferte pornind de la 99 de euro pentru o persoana, pentru minim doua zile de cazare. In acest pret sunt incluse si masa de Pasti, dar si accesul la serviciile de spa din hotel. Oferta este prezenta in intreaga retea de hoteluri, insa destinatiile cele mai recomandate sunt Sibiul si litoralul.
 

De 1 mai in fosta Iugoslavie
 

In cazul in care vrei sa incerci o destinatie speciala de 1 mai, atunci poti accepta oferta propusa in cadrul targului de turism de catre Corali Greek-Romanian Tourism Enterprises, pentru o excursie de trei zile la Belgrad. Pentru 149 de euro de persoana vei primi doua nopti cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele, transport cu autocarul pana la Belgrad si o excursie la Dedinje si un insotitor de grup. Vei mai avea nevoie de un pasaport valabil, transportul local in Belgrad si o suma pe care o vei plati pentru intrarea la obiectivele turistice. Excursia se va desfasura in perioada 30 aprilie - 2 mai.
 

O saptamana in Creta de 1 mai sub 300 euro
 

Daca vizitezi Creta de 1 mai, gasesti oferte de cazare de la 199 euro pentru o saptamana, intr-un hotel de 3 stele, conform agentiei Christian Tour. Pachetul asigura 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul si transfer de la aeroport. La aceasta suma se adauga taxele de aeroport de aproximativ 95 euro. Pentru pachetele vandute pana pe 31 martie sau pana pe 15 aprilie, in functie de hoteluri, se pot acorda diverse reduceri, conform aceleiasi agentii.
 

Odihna la mare sau la Sibiu de 1 mai
 

Daca te gandesti totusi sa ramai in tara de 1 mai, ai putea sa mergi sa te odihnesti intr-unul dintre hotelurile din reteaua Tulip Inn. La targul de turism care se desfasoara in aceste zile la Palatul Parlamentului, acest lant hotelier a venit cu o oferta de pachete de doua sau trei zile pentru inceputul lunii mai, la preturi pornind de la 119 euro de persoana. Pachetul contine dar si accesul la serviciile de spa din hotel. Oferta este prezenta in intreaga retea de hoteluri, insa destinatiile recomandate pentru aceasta scurta vacanta sunt litoralul si Sibiul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea