Vacante

Oferte ieftine de Paste

Cei care se gandesc sa plece din tara cateva zile de Paste au ocazia sa gaseasca oferte ieftine. Cele mai avantajoase sunt Turcia, Grecia sau Bulgaria.

Ofertele nu depasesc uneori 150, 200 de euro, transportul inclus. Gasiti de asemenea camere la doar 26 euro de persoana la hoteluri de 3 si 4 stele.

Paste in Bulgaria. Hotelurile de 3 si 4 stele in Albena au preturi incepand cu 24 euro pe noapte. Un sejur dureaza minim 3 nopti, iar cazarea include demipensiune. Pentru doar 2 euro in plus obtii un sejur all inclusive. easter bunnyOferta propune deasemenea un meniu de Paste cu mancaruri traditionale. Intrarea la piscina acoperita a hotelului este gratuita.

La Nisipurile de aur un sejur cu all inclusive este la 99 euro, pentru un hotel de 3 stele. Daca alegi transportul cu autocarul, te mai costa 30 euro.

Paste in Grecia. Daca te gandesti sa vizitezi Grecia de Paste, trebuie sa stii ca exista oferte de 5 zile la 99 euro, plus 250 lei. Oferta include transport cu autocarul, taxe, parcari, ghid din Romania, tur panoramic in Salonic, cazarea la un hotel de 3 stele, demipensiune, mesele traditionale de Paste si gustari dupa Slujba de Inviere. paralia-kateriniUn sejur in Paralia Katerini costa 95 euro + 195 RON de persoana. In suma sunt incluse transportul cu autocarul, cazarea, dejunul traditional de Paste si conducatorul de grup. In Grecia exista posibilitatea de a face excursii contra cost : excursie la Muntele Athos, 35 euro de persoana Excursie la Neos Marmaros si Parthenonas, 15 euro de persoana Excursie la Salonic, 20 euro de persoana Excursie pe Muntele Olimp, 20 euro de persoana Excursie la Meteora, 25 euro de persoana. istanbul_Moscheea_Sofia

Paste in Turcia. Turcia este o destinatie nimerita pentru Paste, deoarece preturile sunt foarte atragatoare la hotelurile de 4 stele. Poti sta in apropierea celor mai importante obiective turistice, Moscheea Albastra , Biserica Sf. Sofia, Palatul Topkapi. Un sejur de 5 zile costa 134 euro + 299 RON de persoana. Pretul include transportul cu autocarul de 3 stele, 4 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, micul dejun si insotitorul de grup. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea