Vacante

#o saptamana la munte #anat #program turistic #cazare munte #sejur #agentii de turism

Oferte de vacanta prin programul "O saptamana la munte"

Daca iti doresti sa mergi la munte in perioada martie-aprilie 2010, poti cauta oferte cu preturi mici prin programul “ O saptamana la munte ”.

Programul turistic a fost anuntat de ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Programul se desfasoara in perioada 28 februarie – 30 aprilie 2010 si include oferte de vacanta in zonele montane, in hoteluri, vile, cabane si pensiuni.

Sejururile incluse in programul “O saptamana la munte” au o durata de 5 nopti, incepand cu duminica si terminand cu vineri. Cei care doresc sejururi incadrate in alte zile, pot solicita operatorilor de turism din program oferte personalizate.

Pentru un sejur la categoria 2 stele, se plateste o suma de 158 lei de persoana. La categoria 3 stele, pretul este de 258 lei de persoana, iar la 4 stele, 358 lei de persoana. In pret sunt incluse serviciile de cazare (fara servicii de masa ) si TVA-ul de 9%. Turistii care doresc servicii suplimentare, vor plati separat pentru acestea. In pret nu sunt incluse mesele si nici taxele locale.

Ofertele hotelurilor si agentiilor de turism, incluse in programul “O saptamana la munte”, se gasesc pe site-ul oficial ANAT.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea