Vacante

#excursie #israel #sejur #pelerinaj #toamna #roma # vacanta toamna

Oferte de vacanta pentru pelerinaje de toamna

Toamna aduce excursii si circuite la manastiri din tara si strainatate. Crestinii au ocazia sa mearga sa se inchine si sa viziteze unele dintre cele mai importante centre religioase din Romania sau de peste hotare, precum Mormantul Sfant din Ierusalim si sa participe la sarbatorile mari ca cea a Sfantului Nectarie, din Grecia, in noiembrie.
 

Israel
 

Israelul este intotdeauna in sezon, insa in toamna aceasta destinatie devine cu atat mai atractiva cu cat ofera o clima foarte placuta, favorabila plimbarilor in aer liber si distractiilor pe plaja. Israelul abunda in locatii religioase si locuri de pelerinaj. Pe langa Ierusalim, se viziteaza in circuite Marea Galileei, Muntele Fericirilor, Canna (preschimbarea apei in vin), Yardenit (prima botezare a credinciosilor), Tabgha (inmultirea pestilor si painii), Capernaum (casa lui Petru), Nazareth etc. O excursie de 8 zile in Israel costa circa 650 euro de persoana.

Roma
 

Roma detine peste 500 de biserici, unele dintre ele fiind cele mai frumoase si mai cunoscute biserici din lume. In jur de 30 de edificii religioase se inscriu in lista celor mai importante biserici vizitate de catre turisti. Pe unele le poti vizita gratuit, in timp ce altele detin muzee, situri arheologice si manastiri a caror acces este contra cost. Pelerinii catolici au sansa de a ajunge la Vatican pentru a se ruga in celebrul San Pietro. Orasul este extrem de ofertant in plan istoric, cultural si artistic, astfel incat intr-o saptamana poti vedea numai o parte din el. O vacanta de 6 zile costa in jur de 450 euro de persoana in aceasta toamna.
 

Aegina , Grecia
 

In fiecare luna de noiembrie se organizeaza pelerinaje in insula greceasca Aegina, la Sfantul Nectarie. cu aceasta ocazie pelerinii pot asista la slujba de seara in Biserica Sfantul Nectarie de pe insula. In cazul excursiilor cu autocarul, turistii au ocazia sa viziteze si Biserica Sfantul Dumitru din Salonic, precum si Biserica Sfanta Paraschiva din valea Tembi. O excursie de 6 zile costa in jur de 280 euro de persoana.
 

Tara Hategului
 

In toamna, credinciosii pot vizita Manastirea Prislop, una dintre cele mai importante asezaminte de cult ortodox din Transilvania. Operatorii de turism organizeaza excursii care includ si vizite la Biserica Sfantul Nicolae din Densus sau Manastirea Lainici. O excursie de 2 zile costa aproximativ 300 lei de persoana.

 

Sursa foto: labirint.su
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea