Vacante

Oferte de vacanta pentru copii in vara 2008

Pentru ca se apropie vacanta de vara pentru elevi si studenti, operatorii de turism au scos la vanzare taberele de tineret in Romania si in strainatate.

In Navodari, capacitatea complexului pentru elevi este de 1500 de locuri. Se organizeaza in aceasta vara doua tabere, una Delfin-Albastros si cea de-a doua, Lebada. Cazarea se face in camere de 5-7 paturi sau in casute de lemn si bungalow-uri. Acestea din urma au preturi ceva mai mari decat sejurile in camere obisnuite si sunt dotate cu grup sanitar propriu si televizor. In Delfin, o tabara cu durata de 6 nopti costa intre 312 si 378 lei de persoana.

In Navodari se acorda gratuitate pentru un cadru didactic la 12 copii. Alte servicii sunt cele de salvamar, acces gratuit la bazele sportive, asigurarea de materiale si accesorii pentru activitatile sportive, asisitenta sanitara gratuita.

Pentru Turcia, o tabara la Marea Egee, in Kusadasi, are preturi de la 199 euro + 299 lei de persoana. Se ofera o gratuitate la un grup de 10 persoane. Pentru lunile de varf, pretul este de 269 euro + 299 lei de persoana. Oferta include transport cu autocarul de 2 stele, traversare cu feribotul la Canakkale cazare in hoteluri de 3 stele, cu all inclusive, asistenta turistica. Pentru viza turistica se mai plateste o suma de 10 euro de persoana.

In aceasta vara exista si tabere in Austria, pentru tinerii care doresc o vacanta intr-o statiune montana. In Zell Am See se pot practica sporturi de vara , exista o sala de sport, sala de squash , piste de popice, mese de tenis, biliard, trambuline, skateparc, arena de fotbal, baschet, volei, etc. O vacanta de o saptamana costa 435 euro si include:

Transport cu autocar de 2 stele, cazare in pensiuni pentru tineret cu 3 mese pe zi, ghid atestat.

Pentru Grecia taberele incep de la 155 euro + 120 RON de persoana, in Paralia Katerini. Alte optiuni pentru taberele in strainatate sunt in Amsterdam, Paris, Croatia, Italia.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea