Vacante

#destinatii vacanta #vacanta 2012 # destinatii vacanta 2012

Oferte de vacanta pentru 2012

Cei care doresc sa-si planifice o vacanta cu jumatate de an sau chiar mai mult inainte gasesc deja oferte si pachete cu excursii si sejururi in tara si in strainatate, pentru 2012. Planifica-ti 3 zile intr-o metropola europeana la concertul starului tau preferat, opteaza pentru o minivacanta de 8 martie sau alege destinatia pentru concediul din vara.

Iata in continuare cateva oferte ale operatorilor de turism pentru vacanta 2012 :
 

Vacanta de 8 Martie
 

Inceputul primaverii debuteaza cu Ziua Femeii, o ocazie foarte buna pentru o excapada de cateva zile. Poti explora Lisabona, unul dintre cele mai frumoase orase din Portugalia. O vacanta de 6 zile costa de la 480 euro de persoana, conform Paradise Travel. Oferta asigura transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, transferul, insotitorul de grup si un tur de oras.
 

Paste 2012
 

Operatorii de turism au lansat si ofertele de vacanta Paste 2012 . Una dintre cele mai apropiate destinatii este Bulgaria. Aici exista si unele dintre preturile cele mai mici pentru pachete cu cel putin 3 mese incluse pe zi. Un sejur de 3 nopti la Nisipurile de Aur incepe de la 109 euro de persoana conform Zepelin Tour. Pachetul asigura cazarea cu all inclusive la un hotel de 4 stele.
 

Vacante la evenimente
 

Cei care doresc sa mearga la un concert in 2012 pot incepe chiar din prima zi a anului. Laura Pausini si Andre Rieu au concerte la inceputul lui 2012. Dupa 20 noiembrie, George Michael sustine un concert la Viena.

Exista, de asemenea, ofertele la spectacole. Cirque du Soleil prezinta spectacolul Alegria in Salzburg, la inceputul lunii octombrie 2012. O minivacanta de 4 zile costa de la 259 euro, conform agentiei Active Travel . Pachetul asigura 3 nopti de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun, bilet la spectacol si taxa de procesare. Nu este inclus transportul.
 

Valentine's Day in Praga
 

Praga este una dintre cele mai spectaculoase metropole europene. Orasul este potrivit pentru o minivacanta romantica de Ziua Indragostitilor, gratie numeroaselor sale atractii turistice si a activitatilor pentru timpul liber. O vacanta de 5 zile costa de la 299 euro de persoana conform turism .

 

Sursa foto: enjoycyprusholidays.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea