Vacante

#oferte vara #oferte de vacanta #reduceri vacanta #oferte 2012

Oferte de vacanta cu reduceri de 30% pentru vara 2012

Din februarie pana in martie, cei care doresc sa-si planifice vacanta din timp pentru concediul din 2012 au mai multe posibilitati de a gasi oferte la pret redus . Printre cele mai mari discounturi sunt cele de 30% din pretul calatoriei.



Inscrieri timpurii, vacante cu pana la 30% mai ieftine


Programul "Inscrieri timpurii" al ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) pune la dispozitia turistilor romani oferte de vacante la pret redus.

Cei care rezerva si achita pachetul de vacanta in februarie si martie primesc reduceri de pana la 30% din costul calatoriei. Este vorba despre pachete de vacanta in hoteluri de la 2 la 5 stele de pe litoralul Marii Negre, din statiunile montane, statiunile balneare, Delta Dunarii sau zona de turism . Data calatoriei trebuie sa se incadreze in perioada mai - septembrie 2012.


Targul de Turism al Romaniei , primavara 2012

In perioada 15 - 18 martie 2012 are loc la Romexpo cea de-a 27-a editie a Targului de Turism al Romaniei.

Ca in fiecare an, vizitatorii targului vor gasi oferte promotionale ale operatorilor romani si straini, cu diverse discounturi, cele valabile in perioada targului, precum si cele de early booking . Pentru turistii interesati de planificarea vacantei de vara, o vizita la targ poate fi foarte utila.


Oferte early booking 2012

La toate agentiile de turism gasesti oferte de early booking valabile pana pe 31 martie 2012. Astfel de oferte sunt recomandate in special celor care isi doresc sa-si petreaca vacanta intr-o destinatie foarte vizitata, precum Antalya sau Creta. In acest fel, iti rezervi cazarea la hotelul dorit fara pericolul de a avea deja camerele pline si profiti de un pret mai mic, comparativ cu cel practicat pentru aceeasi oferta de la 1 aprilie.

Astfel, o vacanta de o saptamana in Antalya prin early booking costa de la 350 euro de persoana. Oferta este valabila pana pe 31 martie si asigura cazarea cu all inclusive la un hotel de 4 stele, biletul de avion, transferul si asistenta turistica.

Sursa foto: boondocks.biz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea