Vacante

#targul de vacante bucuresti #targ de turism #vacante #vara #oferte speciale #anat

Oferte de vacanta cu preturi speciale la Targul de Vacante Bucuresti

Targul de vacante Bucuresti se deschide pe 6 mai la romaero Baneasa si aduce oferte de vacanta la preturi speciale, pentru vara 2010. Targul este un eveniment dedicat in special agentiilor de turism din Bucuresti si locuitorilor din capitala.

Fiind un targ cu vanzare directa , vizitatorii au posibilitatea sa cumpere vacante de vara in tara si in strainatate. Pe litoralul romanesc, sejururile disponibile la targ au preturi care incep de la 159 lei de persoana, pentru 6 nopti de cazare cu mic dejun, la un hotel de 2 stele.

Ofertele speciale propuse de expozanti pot fi cumparate pe loc in cadrul Targului de Vacante Bucuresti, incluse in programul “Mini-preturi de vacanta – Litoralul pentru toti”. Programul este lansat de ANAT, patronatele hoteliere si de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii si se desfasoara in perioada 3 mai – 14 iunie 2010. In cadrul acestuia, turistii gasesc o gama larga de hoteluri, de la 1 la 5 stele.
 

Tombola cu premii
 

bucuresti ofera posibilitatea vizitatorilor de a achizitiona online biletul de intrare la eveniment, de pe site-ul biletoo.ro sau direct de la casele de bilete amplasate in curtea Romaero.

Vizitatorii se pot inscrie la Tombola cu Premii, exclusiv in baza tichetului atasat biletului de intrae la targ. Extragerea este programata pentru 9 mai, orele 14:30, in prezenta unei comisii de validare.

Detalii despre eveniment gasesti pe site-ul oficial al Targului de Vacante Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea