Vacante

#targul de turism al romaniei #ttr #ttr octombrie 2009 #oferte sarbatori

Oferte de sarbatori si reduceri la Targul de Turism al Romaniei

Zilele acestea se desfasoara Targul de Turism al Romaniei , editia de toamna. Vedeta evenimentului o constituie Craciunul in Maramures, insa vizitatorii gasesc la targ si destinatii internationale.

Daca iti cauti o vacanta pentru Craciun sau Revelion, daca te intereseaza ofertele de schi sau alte destinatii pentru primele luni din 2010, vei gasi asa ceva in cadrul targului desfasurat la Romexpo. Daca te decizi pana duminica seara, ai posibilitatea sa beneficiezi de oferte cu pret redus.

Targul de Turism al Romaniei vine cu oferte de vacanta pentru toate bugetele: vacante exotice care incep de la aproximativ 2000 euro de persoana, vacante in marile orase europene, sejururi la schi, oferte de Craciun si revelion. Cei care doresc sa-si rezerve deja vacanta la schi pentru ianuarie - februarie sau cei care vor sa mearga la Carnavalul de la Venetia de la inceputul anului viitor, gasesc oferte chiar in aceste zile. 

Daca te decizi sa cumperi un pachet de vacanta in cadrul targului, beneficiezi de diverse reduceri, anuntate de agentii: 5% si 7% la Paralela 45, 7% la Perfect Tour, 10% la Christian Tour etc.

Toti operatorii anunta ca principala destinatie de schi Austria, care ramane si in acest an in topul preferintelor romanilor. Un pachet de 10 zile in Kaprun-Zell Am See costa in jur de 470 euro de persoana Pentru Craciun, vedeta sezonului este Viena, cu cele doua concerte de Craciun care au loc in oras. Operatorii de turism includ in pretul pachetului un bilet la concert. Un pachet de 6 zile costa mai putin de 360 euro de persoana. 

Craciun in Maramures

Ministerul Turismului a decis ca cea de-a XXII-cea editie a Targului de Turism al Romaniei sa aiba ca obiectiv de baza promovarea destinatiilor turistice autohtone. Acest lucru a nemultumit mai multe agentii de turism din Romania, care  aveau sansa la acest targ sa faca vanzari importante pentru pachetele externe.

Targul este deschis in perioada 15-18 octombrie 2009. Pana pe 17 octombrie, poti sa vizitezi standurile intre orele 10:00-18:00, iar pe 18 octombrie, targul isi inchide portile la orele 16:00. Biletul de intrare costa 5 lei de persoana. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea