Vacante

#revelion #revelion 2013 #oferte revelion #oferte low cost

Oferte de Revelion low cost 2013

De Revelion, iti poti petrece vacanta intr-o destinatie low cost precum Bulgaria sau Austria. Preturile ofertelor low cost de Anul Nou sunt mai mici de 200 euro de persoana.

Iata cateva oferte low cost pentru Revelion 2013:


Revelion 2013 low cost la Budapesta

Anul acesta, una dintre ofertele low cost de Revelion este cea cu destinatia Budapesta. Exista pachete economice de Anul Nou in Budapesta la 180 euro de persoana. Un astfel de pachet include transport cu autocarul, 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele si ghidul insotitor.


Revelion 2013 low cost la Viena

O oferta low cost pentru Viena, de Revelion, costa 180 euro de persoana. Turistii care se inscriu la o astfel de vacanta primesc 3 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele din Viena cu mic dejun, un ghid si transport cu autocarul.


Revelion 2013 low cost in Paris

O varianta ieftina de Revelion este cea in Paris, cu un zbor low cost. Oferta de vacanta de Anul Nou in Paris costa 260 euro de persoana si include biletul de avion low cost, precum si 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 2 stele din oras. Biletul de avion include zborul cu taxele de aeroport si bagajul de mana.


Revelion 2013 low cost in Paralia Katerini

Paralia Katerini este una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta pe toata durata anului. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru aceasta destinatie greceasca exista pachete cu si fara transport inclus.

O vacanta de Anul Nou in Paralia Katerini costa 120 euro de persoana. Pachetul include 4 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, cina festiva de Revelion si asistenta turistica. Optional, se poate opta si pentru transport cu autocarul.


Revelion 2013 low cost in Balcic

In Bulgaria, o vacanta de Anul Nou cu durata de 5 zile costa 130 euro. Pretul este valabil pentru doua persoane si include 4 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele din statiunea Balcic. Camerele dispun de vedere la mare si internet wireless.

Sursa foto: punchbowl.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea