Vacante

Oferte de Paste cu iz oriental

Ofertele pentru Paste au aparut inainte de sarbatorile de iarna. Este insa mult timp pana la Paste si poti profita de oferte la preturi mai mici.

Ofertele contin de obicei posibilitatea de a participa la slujba in noaptea Invierii, precum si o cina traditionala pascala.

Paste in Cairo si Hurghada.

O excursie de 11 zile in tara piramidelor te costa 925 euro. Cazarea se face la hoteluri de 4 si 5 stele cu demipensiune. Pretul mai include transportul cu avionul, cu trenul si cu un vas de croaziera , vizitele din program, ghidul si asistenta turistica. De Paste vei avea parte de o cina traditionala specifica acestei sarbatori.

Paste in Dubai.

Pentru o saptamana in Dubai platesti 1110 euro de persoana. In aceasta suma intra biletul de avion, cazarea la un hotel de 4 stele, transferul de la aeroport, asistenta turistica. Taxele de aeroport, de viza si asigurarea medicala mai adauga 200 euro la pretul ofertei. In Dubai poti sa mergi la plaja, la cumparaturi in numeroasele magazine si souk-uri, sa vizitezi muzee sau sa mergi in desert cu camila sau cu un jeep. Pranzul festiv de Paste este optional, la un pret de 90 euro de persoana. paste ierusalim

Paste in Israel .

Tara Sfanta nu poate lipsi din destinatiile turistice pentru sarbatoarea pascala. Ai ocazia sa participi la liturghia din Biserica Romaneasca din Ierusalim in noaptea de Paste. Cand obosesti de atata mers pe la obiectivele turistice, te relaxezi in piscina, sauna sau in jacuzzi-ul de la hotel. Pretul unei excursii este de 770 RON, la care se adauga 180 RON pentru un loc in camera dubla, taxele de aeroport de 85 euro, precum si bacsisurile obligatorii de 20 euro.

Paste in Turcia.

Pentru cei care vor sa dea mai putin de 300 euro pentru o excursie, o solutie o reprezinta Turcia. Vei locui la un hotel de 4 stele in Istanbul, aproape de cele mai importante obiective turistice, Marele Bazar, Moscheea Albastra , Palatul Topkapi si Biserica Sf. Sofia. Pentru 250 euro te bucuri de un sejur de o saptamana in Turcia, cu plimbari pe Bosfor , cumparaturi in bazar, vizite la biserici si moschee, cine traditionale turcesti si spectacole orientale. Transportul este asigurat cu autocarul. Slujba religioasa de Paste in Biserica Sfantului Mormant, Ierusalim

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea