Vacante

#litoral #vacanta #oferta #colet #star curier

Oferta Star Curier pentru turistii de pe litoral

Cei care isi doresc un concediu cat mai usor dispun acum de serviciul de curierat Star Curier. Ai un colet sau un cadou pe care doresti sa-l trimiti prietenilor tai? Apeleaza la Star Curier. Vei plati doar 50% din pret daca trimiti colete din si catre litoral.
 

oferta speciala Star Curier pentru turistii de pe litoral
 

In luna august, Star Curier iti ofera posibilitatea sa transporti colete, cadouri si amintiri de pe litoralul romanesc la cele mai mici preturi. Curierii Star Curier iti stau la dispozitie pentru acest lucru. Tot ce ai de facut este sa apelezi la *9909.

Oferta speciala este de 50% din tarifele de lista si se adreseaza clientilor persoane fizice pe toata durata lunii august, pentru urmatoarele statiuni: Mamaia, Navodari, Venus, Saturn, Jupiter, Eforie Nord, Eforie Sud, 2 Mai, Vama Veche.
 

De ce sa alegi Star Curier
 

Daca vrei sa primesti la timp si in siguranta un colet, poti apela la compania Star Curier.

Compania a aparut pe piata de prestari servicii de curierat rapid ca urmare a mediului de afaceri intern. De la inceput, in planul de afaceri al companiei s-a pornit de la ideea de a asculta clientul, pentru a-i cunoaste dorintele si cerintele de promovare a afacerii sale, de a si-o proteja, dezvolta si consolida. Viziunea companiei este reprezentata de oferirea si ofertarea de servicii de curierat rapid profesioniste si competitive, accesibile oricarui client.

Livrarile realizate in majoritatea localitatilor sunt facute in timpul mediu tranzitoriu de 24h. Confidentialitatea si protejarea documentelor sunt realizate prin oferirea in mod gratuit a unor pungi sau plicuri de plastic auto-sigilante pentru clienti.

De asemenea, compania ofera informatii utile despre modalitatile de ambalare si etichetare a coletelor, expedierile facute, dar si despre termeni de specialitate precum "curierat loco" sau "curierat national". Poti afla detalii despre articolele care pot fi transportate, posibilitatea unei asigurari pentru trimiteri si documentele care insotesc o expediere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea