Vacante

#o saptamana la munte #program turistic #preturi reduse

"O saptamana la munte", un program turistic cu preturi reduse

Programul turistic " O saptamana la munte " este din nou disponibil pentru perioada de primavara. Programul anual ofera romanilor sejururi la preturi mici in statiunile montane din Romania.

"O saptamana la munte" este un program turistic derulat de FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc" si ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Programul se desfasoara in perioada 4 martie - 22 iunie 2012.


Ce oferte contine programul "O saptamana la munte"


Turistii pot opta pentru un sejur de 5 nopti in Romania, de duminica pana vineri. Unitatile de cazare inscrise in program sunt hoteluri, vile, pensiuni, cabane si complexe hoteliere. Cei care stau in unitati de cazare de 2 stele platesc 161 lei pentru cazare (fara masa).

Pentru categoria 3 stele, pretul este de 259 lei pentru un sejur de 5 nopti, iar pentru categoria 4 stele, pretul ajunge la 368 lei.

Unitati de cazare de 4 stele inscrise in program se gasesc in Arieseni , Azuga, Baile Olanesti , Busteni, Ceahlau, Gura Humorului, Gura Raiului, Predeal si Vatra Dornei.

In unele destinatii montane, turistii gasesc oferte pentru toate categoriile. Astfel, in Busteni sunt inscrise unitati de cazare de 2, 3 si 4 stele, reprezentate de un hotel, o pensiune si un complex turistic. In alte statiuni montane, turistii pot beneficia de acest program prin intermediul unei singure oferte. In Arieseni , exista o pensiune de 4 stele cu 20 de locuri de cazare.


Unde gasesti ofertele de vacanta la munte


Cei interesati de acest program pot accesa site-ul oficial ANAT pentru o lista detaliata a statiunilor, preturilor si unitatilor de cazare cu locurile disponibile. De asemenea, agentiile de turism membre ANAT pun la dispozitia clientilor informatii si pachete de vacanta care fac parte din programul "O saptamana la munte". Astfel de agentii se gasesc in orase precum Bucuresti, Brasov, Bistrita, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati etc.

Biletele de vacanta pot fi cumparate numai cu plata integrala de la agentiile membre ANAT. Nu sunt posibile modificari ale rezervarii.

Sursa foto: vagabondish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea