Vacante

#hajduszoboszlo #statiune #ungaria

O noua statiune pentru romani, Hajduszoboszlo

Cei care au fost deja in cea mai cunoscuta statiune din Ungaria stiu ca in oras se intalnesc multi romani, veniti aici in vacanta. Datorita succesului pe care-l are statiunea la piata romaneasca, orasul Hajduszoboszlo a fost prezent si la Targul de Turism al Romaniei.

Reprezentantii turistici din Hajduszoboszlo vor fi prezenti in multe localitati din tara, in urmatoarele zile: 4 aprilie, in Satu Mare, 5 aprilie in Baia Mare, vineri si sambata urmatoare in Timisoara si Arad, 9, 10 si 11 mai in Cluj, Targu Mures si Brasov.

Se va prezenta orasul Hajduszoboszlo ca destinatie turistica si se vor organiza workshopu-uri. Oferta contine aproximativ 10 hoteluri din statiune, servicii si facilitati ale statiunii balneoclimaterice, etc.

Ce stim despre statiunea din Hajduszoboszlo

Statiunea este foarte potrivita atat pentru persoanele care vor sa vina la tratament, cat si pentru familiile cu copii, gratie serviciilor oferite acestora. Hajduszoboszlo se afla in vestul Romaniei, la o distanta de 200 km de Budapesta . Orasul este atestat documentar in 1075, sub numele de Szoboszlo. Odata cu descoperirea apelor termale, orasul a inceput sa se dezvolte.

Hajduszoboszlo 2Servicii balneoclimaterice in Hajduszoboszlo

Baia Termala este deschisa pe toata durata anului, intre orele 7.00 si 19.00. Continand brom, iod si sare, apa termala este folosita aici in peste 40 de tratamente diferite (artrite cronice, boli articulare, neuralgii, dureri musculare, leziuni, fracturi osoase, boli dermatologice, etc). Baia Termala este folosita si in serviciile de wellness: solariu, sauna, coafura, cosmetica, masaj si jacuzzi aromatic, etc.

Distractie pentru adulti si copii in Hajduszoboszlo

In aceasta statiune s-a deschis primul Aquapark din Ungaria, Hungrospa, in anul 2000. Lungimea topoganelor de diverse tipuri depaseste un kilometru. Copiii au topogane de apa speciale si terenuri de joaca.

Strandul din Hajduszoboszlo este deschis in fiecare an intre 1 mai si 30 septembrie si contine 13 piscine personalizate cu figurine pe gustul copiilor. Piscinele sunt de diverse tipuri: de inot, cu valuri, de distractie, jacuzzi.

Hajduszoboszlo 3Pachete de vacanta pentru Hajduszoboszlo

Pentru cateva zile in statiune poti apela direct la hotelurile din oras sau la agentiile din tara care ofera pachete de vacanta in Hajduszoboszlo.

Cei care doresc sa-si petreaca aici Pastele gasesc oferte de sejururi pentru 6 zile, la 282 euro. Pachetul include cazarea la un hotel de 4 stele, cu demipensiune, cina festiva pe 26 aprilie, un wellcome cocktail, intrare libera la piscinele termale interioare, jacuzzi, hidromasaj, sauna, baie cu abur, fitness, halat de baie, uscator de par.  Copiii pana in 3 ani au acces gratuit. (Agentia Infinity Travel )

Un sejur de 8 zile costa 160 euro de persoana. Cazarea se face la o pensiune de 2 margarete, cu mic dejun si cina. (Gamma Tour, Zalau)

Taxa de statiune este de 1.4 euro de persoana pe zi (persoane intre 18 si 70 de ani). Parcarea se plteste cu 8 euro pe zi.

Turistii mai pot folosi si un Thermal Camping, deschis tot anul. Exista 300 de locuri pentru rulote, acces la curent electric, apa potabila, locuri pentru corturi, etc. Intrarea la strand si bazine este gratuita. Se organizeaza excursii optionale in Debgrecen, cu tur de oras, Hortobagy, Tokaj, Tuba-Tanya, Pusta , etc.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea