Vacante

#vizitare epava titanic #atractie turisti #epava titanic #titanic

O noua atractie pentru turisti: excursii la epava Titanicului

Tragedia din 1912 face in continuare furori in randul populatiei din intreaga lume. Interesul pentru vasul Titanic, scufundat in Atlantic in urma coliziunii cu un iceberg, a crescut enorm dupa aparitia filmului cu acelasi nume, care este in continuare apreciat de populatie.

 

In curand insa, orice persoana poate vizita epava scufundata in Atlantic. O agentie de turism din Londra a anuntat ca incepand cu luna mai a anului 2018 va organiza excursii la epava. Doritorii trebuie insa sa fie cu dare de mana, deoarece o vizita la epava Titanicului va costa 105.129 de dolari de persoana.

Atractia pentru Titanic este cu atat mai mare cu cat un studiu facut public in 2016 arata ca pe sit a fost descoperita o bacterie care in urmatorii 15-20 de ani va distruge intreaga epava.

Vizitatorii vor fi transportati intr-un submersibil din fibra de carbon, construit special astfel incat sa poata stationa fara probleme la o adancime mai mare de doua mile.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro, pinterest.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea