Vacante

#turism medical #republica moldova #turism

O alta forma a turismului in Republica Moldova

Republica Moldova devine tot mai atractiva pentru turistii romani. si nu e vorba doar de vinurile de acolo si deliciile gastronomice, dar si de tratamentul stomatologic, mai nou. Mai mult de atat, pentru etichetarea acestui fenomen a aparut si termenul de turism dentar, care nu tine doar de Romania, ci de intreaga Europa.

Turismul dentar permite oamenilor aflati in vacanta sa isi rezolve toate problemele de ordin stomatologic, intr-un interval scurt de timp. Motivul pentru care turismul dentar devine din ce in ce mai popular in Republica Moldova este pretul ceva mai redus al serviciilor.

Tot mai multe clinici private se axeaza pe segmentul de turism dentar, ceea ce implica angajarea unui personal calificat, vorbitor de limba engleza si alte limbi straine.

Un proiect reusit in acest domeniu din Republica Moldova este reprezentat de clinica stomatologica Imperial Dent din Chisinau, de la al carei personal am luat un mic interviu despre acest nou fenomen.

De ce aleg romanii tratarea dintilor in Republica Moldova?

Prin intermediul programele de turism dentar, pacientii au posibilitatea sa petreaca o vacanta frumoasa, primind nu doar un spectru larg de solutii stomatologice, ci si un pachet turistic diferit. Probabil ca in Republica preturile sunt un pic mai accesibile, iar pacientul se poate intelege cu medicul in aceeasi limba si asta ajuta la stabilirea unui climat de incredere reciproca. in plus, calatoritul in Moldova este pentru romani adesea o schimbare de atmosfera, de locuri, de oameni si, totodata, incarcare cu o doza buna de energie noua.

Cum are loc toata procedura cu turismul dentar? Vine turistul roman singur la clinica?

Totul incepe in Romania, de fapt. Pentru a optimiza la maximum tratamentul stomatologic, dar si a profita de timpul petrecut in Republica, planul tratamentului este stabilit din timp:

1. In prima etapa se expediaza un email cu radiografia dintilor in format digital si se expun necesitatile.

2. Dupa o analiza a medicului stomatolog, fiecare etapa a tratamentul e discutata in prealabil, prin telefon sau email.

3. Se stabileste costul pentru fiecare procedura necesara si costul pentru intregul tratament.

4. Dupa ce se obtine acord de la client pentru planul tratamentului, acesta este programat la medic.

Clientii sunt insotiti pe tot parcursul sederii, incepand cu aeroportul sau gara.

Ei primesc ajutor cu rezervarea unei camere de hotel, cu organizarea transportului, cu organizarea excursiilor etc. De obicei, toate etapele tratamentului se desfasoara la aceeasi clinica, nu e nevoie ca pacientul sa mearga la alte clinici sau medici.

Practic, se combina armonios calatoritul cu tratamentul stomatologic. Pentru pacienti aceasta insemna: amintiri frumoase, locuri pitoresti, cunostinte noi si, nu in ultimul rand - servicii stomatologice de calitate, pe langa o dantura sanatoasa si frumoasa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea