Vacante

#aruba #Mykonos #vacanta plaja #vacanta vara #tailanda #destinatii de vacanta #creta #grecia # barbados

Nu ti-ai planificat inca vacanta de vara? 6 plaje perfecte pentru aceasta vara

Vacanta de vara este unul dintre cele mai asteptate momente din an si din acest motiv fa-ti planurile din timp pentru a fi perfecta! In cazul in care te numeri printre cei care iubesc soarele, apa, inotul sau sporturile nautice, o vacanta pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume va fi exact ce cauti. Ramane sa te decizi, daca vrei sa stai intr-un loc mai retras pentru a te bucura de liniste si peisaje, sau vrei sa incerci sporturi nautice si experiente indite.

Urmatoarele recomandari te vor ajuta sa te hotarasti!

Bathsheba Beach, Barbados

Plaja Bathsheba, din Barbados, este ideala pentru cei care cauta linistea si farmecul destinatiilor linistite, cu locuri neatinse si salbatice. Aceasta plaja nu va fi pe placul tau daca esti in cautarea unor locuri ideale in care sa inoti, dar iti va placea pentru spectacolul valurilor care lovesc nisipul alb al plajelor si pietrele imense dand nastere unui tablou natural fascinant.

Banana Beach, Tailanda

Banana Peach iti ofera o priveliste senzationala in care verdele crud al vegetatiei luxuriante se imbina cu albastrul cristal al apei – totul face parte din parcul national si rezervatia marina din zona. Aceasta plaja este una dintre cele mai cautate din Tailanda de cei pasionati de snorkeling, kayak, parasailing si alte sporturi nautice. O vacanta la Banana Beach este ideala, in cazul in care vrei sa te bucuri de plaja, apa curata a oceanului si vrei sa faci si sport.

Temae Plage, Moorea, Polinezia Franceza

Aici apa oceanului este atat de limpede incat vei putea vedea reciful de corali de pe fundul oceanului, locul in care vietuiesc cele mai multe si mai spectaculoase vietati marine. Temae se afla pe tarmul de nord-estic al luxuriantei insule Moorea, un loc deloc aglomera in care poti sa ai parte de cea mai linistita vacanta, in cazul in care iti doresti acest lucru.

Psarou Beach, Mykonos, Grecia

Insula greceasca Mykonos este bogata in plaje spectaculoase, iar Psarou Beach este una dintre ele. Aceasta este una dintre cele mai apreciate plaje grecesti, atat datorita atmosferei exclusiviste de aici, cat si pozitionarii sale. Psarou Beach nu este cea mai mare plaja din Mykonos, insa se bucura de o pozitionare excelenta, accesul in mare fiind printr-un golf splendid. Pe plaja se afla cateva restaurante si baruri, unde turistii pot savura delicioasele preparate traditionale grecesti.

Elafonisi, Creta, Greece

Plaja Elafonisi este una dintre cele mai cunoscute plaje grecesti si o destinatie care te va surprinde in mod placut. Imagineaza-ti cum va fi sa stai la soare pe faimoasele nisipurile roz din Elafonisi, inconjurate de flori salbatice de o frumusete rara si apa azurie a marii, iar urmatorul gand va fi sa iti faci deja planurile pentru vara.

Palm Beach, Aruba

Pentru cei in ale caror planuri de vacanta sunt incluse deopotriva relaxarea, inotul, experientele culinare inedite si ceva distractie, Palm Beach este destinatia perfecta. Plaja nu este aglomerata, dar nici pustie si este locul in care poti lenevi in liniste la soare, dar poti incerca si multe sporturi nautice. In zona sunt multe cazinouri, restaurante si cluburi pentru cei care vor sa profite si de viata de noapte de aici.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea