Vacante

#blue air #targul de turism bucuresti #bilete de avion

Noutatile Blue Air la Targul de Turism Bucuresti (BT Fair)

bucuresti ( Bucharest Tourism Fair /BT Fair), desfasurat in Parcul Izvor , din capitala.

Cele mai noi destinatii introduse sunt Treviso-Venetia, Londra, Larnaca, Berlin, cursa interna catre Arad, Stuttgart cu plecare din Arad si Sibiu, Bruxelles cu operare pe aeroportul principal.  

Din 21 aprilie 2008 la Blue Air se fac reduceri de 30% pentru oricare dintre destinatiile operate in tara si in strainatate. Este vorba despre perioada de calatorie dintre 1 mai si 30 iunie 2008.  

Printre premiile BT Fair oferite vizitatorilor de catre organizatori, in colaborare cu firmele expozante, Blue Air ofera cadou 2 bilete de avion pentru orice destinatie, in 2008.

Blue Air este prima companie aeriana low cost din Romania, cu un capital 100% privat romanesc. Compania efectueaza zboruri internationale din decembrie 2004, de pe Aeroportul International Aurel-Vlaicu.

Targul de Turism Bucuresti se desfasoara intre 9 si 11 mai 2008, in Parcul Izvor, din Bucuresti. Pretul la intrare este de 5 lei.

Albumul foto de la Targul de Turism Bucuresti il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea