Vacante

#targ de turism #targul de turism al romaniei #sighisoara

Noutati la Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei a promovat nu doar ofertele pentru litoral, ci si cetatile medievale din Romania, potrivite pentru vacante pe toata durata anului.

Asa se intampla cu Sighisoara . Fie ca iti petreci doar un weekend aici, fie ca vii de revelion, de Halloween, sau pentru vreun festival de peste an, cetatea este atragatoare pentru turisti. Daca nu te convingem noi, o va face in mod sigur Tobosarul Cetatii, care te intampina si-ti prezinta oferta intr-un mod cu totul original.

Oferte si servicii in Sighisoara

Daca te atrage ideea unei zone de agrement si obisnuiesti sa mergi prin campinguri, atunci Vila Franka ti se potriveste. Pune la dispozitia turistilor 13 bungalow-uri si ofera posibilitatea sa vii cu rulota sau cortul.

Pensiunea are camere in stil renascentist si paturi cu baldachin. Pretul unei camere duble variaza intre 29 si 44 euro, in functie de perioada din an.

De Halloween poti sa alegi pachetul de 3 zile, incepand de la 110 euro de persoana. Pornesti pe urmele lui Dracula, vizitezi camera de tortura si ai parte de o “cina sangeroasa”. De Revelion, oferta include o intalnire cu Tobosarul Cetatii si un bal mascat . In timpul anului poti sa optezi pentru pachetul “Weekend medieval”.

Turistii care vin in , gasesc in cetate hoteluri care le pun la dispozitie sala de conferinte, internet gratuit si nelimitat, curierat, seif, inchiriere masini, parcare pazita, etc. (Hotel Korona, Hotel Transilvania)

Daca vizitezi o cetate medievala, trebuie sa locuiesti macar o data intr-o cladire veche, pentru o experienta cu adevarat deosebita. Ceea ce este absolut seducator la orase precum Sighisoara sau Brasovul sunt hotelurile amenajate in cladiri istorice, intrate in patrimoniul national. In Sighisoara gasesti camere in case devenite monumente istorice, cu mobilier sasesc vechi de peste 100 de ani, cu bolti gigantice, tavane pictate si atmosfera de acum un veac. (Casa Wagner)

Ofertele care au fost prezentate la Targul de Turism al Romaniei pot fi gasite in continuare, la agentiile si tout operatorii participanti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea