Vacante

#targ de turism #targul de turism al romaniei #ttr

Noutati la Targul de Turism al Romaniei 3

Cea de-a XIX editie a adunat peste 300 de firme in Complexul Romexpo, intre 27 si 30 martie 2008. Suprafata de extindere a targului a crescut cu 10% in acest an, fata de 2007.

Vizitatorii au primit premii la tombola organizata de TTR 2008, constand din sejururi in Grecia, cursuri de perfectionare, cine la restaurant, pachete turistice in centre welness, weekend-uri la hoteluri de lux.

Targul de Turism al Romaniei1 2008Noutati ale agentiilor de turism si tour operatorilor

Incepand cu sfarsitul lunii martie, Perfect Tour si Rail Europe lanseaza o noua oferta pentru transportul feroviar. Rail Europe ofera posibilitatea de a calatori cu trenul oriunde un Europa, punand la dispozitia publicului o gama larga de produse.

Rail Europe este prezent in peste 50 de tari, propunand diverse optiuni, de la Rail Pass la bilete dus-intors. Preturile incep de la 25 euro la trenurile de zi si 35 euro pentru cele de noapte. Trenul are vagoane moderne, cu spatii suplimentare pentru picioare, scaune mari, locuri de familie cu mese.

J’Info Tours propune pentru sezonul estival 2008 curse charter pentru 7 destinatii: Costa Brava (Barcelona), Mallorca, Tenerife, Creta , Rhodos, Corfu, Antalya. Compania J’Info Tours aduce o alta noutate, cea a ofertelor de early booking, cu reduceri substantiale pentru vacantele de vara.

Targul de Turism al Romaniei3 2008Compania Sun Paradise a prezentat pentru prima data la un targ expozitional obiectivele turistice din Ucraina. Compania Sun Paradise S.R.L va pune la dispozitie excursii in tara si in strainatate, bilete de autocar si cazare.

Grupul Novatours, cel mai mare tour operator din statele baltice, s-a lansat pe piata din Romania. Compania infiintata la noi in tara se numeste Flynova. Principala activitate este aceea de a organiza vacante si excursii prin intermediul curselor charter, catre cele mai atractive destinatii de vacanta. Ofertele propuse de Flynova pentru vara 2008 au ca destinatii Turcia, Tunisia si Grecia.

Acvariu Targul de Turism al Romaniei.Targul de Turism al Romaniei a gazduit in premiera participarea oficiala a Spaniei si a regiunii italiene Sicilia.

Alibaba Tour propune in vara 2008 curse charter noi spre Turcia, cu plecari din Cluj si Timisoara, catre Izmir, precum si chartere din Romania catre statiunea algarve, Portugalia.

 

Poti afla detalii despre evenimente pe site-ul Targului de Turism al Romaniei.

Citeste primele parti ale acestui articol, Noutati la Targul de Turism al Romaniei si Noutati la Targul de Turism al Romaniei II.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea