Vacante

#lufthansa #blue air #tarom #bilete de avion

Noutati la companiile aeriene: zboruri in 2012

Companiile aeriene anunta oferte noi la biletele de avion . Cei care vor sa-si planifice deja calatoriile in 2012 au ocazia sa achizitioneze avion pana in octombrie anul viitor.
 

Orar de vara 2012 la blue air

 

Compania aeriana Blue Air este prima companie aeriana din Romania care a introdus deja orarul de vara 2012. Acesta se afla la vanzare, astfel incat cei interesati isi pot cumpara avion pentru 1 Mai, Paste, concediul de vara sau pentru orice alta calatorie. Biletele puse in vanzare sunt valabile pentru calatoriile din perioada 25 martie - 27 octombrie 2012. Biletele de avion au preturi care incep de la 14.90 euro/segment, cu taxe incluse.

Destinatii deja introduse in orarul de vara 2012: Din Bucuresti in: Paris, Valencia, Bruxelles, Malaga, Larnaca, Londra, Dublin, Catania, Nisa; Din Bacau in: Roma, Milano, Torino, Bologna, Paris.
 

Bilete de avion la preturi speciale spre Asia, cu Lufthansa
 

Lufthansa pune in vanzare bilete la preturi promotionale pentru Asia. Preturile incep de la 445 euro cu toate taxele incluse. Pentru Mumbai si Delhi, pretul unei calatorii dus-intors incepe de la 445 euro, in timp ce o calatorie spre Seoul sau Singapore incepe de la 505 euro.
 

Tarom celebreaza "Zilele Turciei"
 

Compania aeriana Tarom invita iubitorii de calatorii sa descopere lumea Turciei. In perioada 21 - 21 august, compania Tarom organizeaza impreuna cu Divan Group si cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucuresti evenimentul "Zilele Turciei". Evenimentul se desfasoara in Bucuresti Mall din Calea Vitan.

In cadrul evenimentului vor putea fi achizitionate bilete de avion spre Istanbul si spre orice alta destinatie Tarom. Incerpand cu 7 iulie 2011, pasagerii Tarom pot calatori dinspre Bucuresti spre Istanbul la un tarif special de la 77 euro (dus), tarif cu toate taxele incluse. Acesta este disponibil prin agentiile proprii Tarom. Un alt tarif este de 62 euro (dus), cu toate taxele incluse, prin achizitionarea online, pe site-ul companiei. Compania opereaza 13 zboruri saptamanale intre Bucuresti si Istanbul in sezonul de vara 2011, un zbor pe zi sambata si cate 2 zboruri pe zi in celelalte zile ale saptamanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea